reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Jutrzenka ładne zdjecia:tak:jakie eleganckie laseczki;-)

A my po spacerku....tak fajnie mi się ostatnio spaceruje:-) dzis pospacerowaliśmy dłużej (kupy nie było Alex:-D), mały sobie pospał...a teraz grzecznie sie bawi:-)

Joanna no suuuper:-)

Smacznych obiadków ciotki;-)

:-):-):-)

reklama
Joanna- gratulujemy. Moj tylko na razie kleczy, ale strasznie sie juz wyrywa do stania, lapie sie czego popadnie zeby sie wspiac, ale jeszcze sil za bardzo nie ma i na kolankach sie konczy :-D
Jutrzenka- bardzo ladne zdiecia :tak:
Elcia- za obiadek dzis tak szybko? A co w takim razie wymyslilas? Daj jakiegos pomysla...:-)

A ja zaraz ide zwazyc i zmierzys mojego smyka. Potem wpadne. :-)

Paula:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p
A lex na obiadek frytki suróweczki i kotlety hamburgerowe a co tam mniam mniam:-D:-D:-D:-D:-D
grzechotka zdjecie sciska za gardło ale super ze juz tak medycyna poszła do przodu a ten chirurg to miał przezycie nie ????

hej

paula sylwia mam dla was wiadomość
chcecie wiedziec jak sie prowadzi chicooskie cudo w terenie -TRAGEDIA:baffled::angry:
przednie koło podłączone jest do kierownicy i żeby to prowadzić kierownica musi byc prosto bo inaczej autko cały czas w jedną stronę jedzie a jest to niemożliwe przynajmniej na naszych polskich chodnikach
w domu ładnie sie prowadzi ale niestety takich chodników to nie ma chyba nigdzie może potem jak maluchy będą już sobie bardziej kierowały może będzie łatwiej jak narazie t zmęczyłam sie strasznie:baffled:

a u nas w inspiracjach gulasz z warzywami i makaronem zakąszany kapustka kiszona:-D

stefa tylko się nie drap bo wydrapiesz i znowu cie zaszywać będą musieli:-D:-D:-D

oto ja :)
juz po pracy a nawet po obiedzie hehe dzis sie wykazalam sprytem i zostawilam kartke J z lista co ma zrobic jak mnie nie bedzie :)
a jak wychodzilam po przerwie do pracy to zapytalam : co bedzie na obiad hehhe
a jak wrocilam to czekaly na mnie piekne kwiaty i wzruszajaca kartka :)) bo to dzis mamy rocznice!
paula w szkole super :) dzieciaczki malutkie i bardzo sympatyczne. hehe grono tez :)

hheeh grzechotka przylapalas mnie !!! wlasnie wydlubuje widelcem bo przeciez weekend idzie!!
STO LAT DLA MARCEPANNA!!
grzechotka pamietasz jak kiedys rozmawialysmy i ty powiedzialas zebym to zrobila i nie pytala?? to zorobilam :)

eheheeh grzechotka jeszcze nie wiem ale wkrotce sie dowiem :) a co do tanczenia w stringach hhehehe deprawujesz mnie!! pamietaj ze ja codziennie sie modle w szkole hehhee

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry