reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
WITAM!!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MARCELKA
Ale ciepło i głowa mnie boli a mały znowu przespał całą noc super:tak::-)
STEFANAK przyjemnej pracy i reszcie dziewczynom też żeby wam szybko przeleciało:tak::-D
MIŁEGO DNIA!!!

Hej hej hej
No i Stefanka poszla do pracy... A swoja droga ciekawe, kto zostal z Gajutkiem...:confused:
Grzechotka- u nas dokladnie tak samo, tzn konwencjonalne zabawki to nie za bardzo, ale tylko daj pilota , otwieracz do butelek albo USB kabel- to Oliwier w siodmym niebie :-D:-D:-D:-DA hustawke my mamy, ktora sama sie buja, ale i to nie dobrze, bo kiedy tylko opusci sie pokoj, to jest ryk.

Marcelku- wszystkiego najlepszego, rosnij zdrowo, buziaki!!! :-):-)

hejka laski
mała wstała przed8 i po godz znowu zrobiła odlot a ja z nia :-D:-D:-D:-D:-Di niedawno wstałysmy:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:az mnie głowa boli:-(:-(:-(:-(:-(
a co do tych jezdzików to ja z mała ciagle wychodze na spacery w nim,godny polecenia ale jak sa krawezniki to musze go przenosic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale spoko mała po kilkunastu minutach zabawia sie kułkiem i sie przechyla wiec ciagle ja przekream a jak zapomni o kółku to siedzi taka dumna ze szok SZCZERZE POLECAM ( w moim kółka głosno chodza koszsmar )
ALEX stefka zostawiła Gaje z J :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
u nas tez zabawki na 5 minut ale piloty i kable no na jakas godzinke hihihiih
lece przygotowac obiadow:-D:-D:-D:-D

A mój Ksawery dzisiaj stał sam w łóżeczku bo tak to zawsze klęczał:baffled::tak::-D
Właśnie wróciliśmy ze spacerku i z zakupów a teraz obiadek idziemy robić:-p:-D
Zabawki u nas to jakieś worki,telefon i odkurzacz potrafi dość długo przy nim siedzieć a i kosiarka typowy chop mi rośnie:-p:szok::tak::-D

Mam malego lenia i nie chce mi sie pracowac i dlatego postanowilam Wam wkleic zdjecie Waszej sympatycznej :-D:-D:-D:-D kolezanki z sobotniej imprezki w pracy (dla niewtajemniczonych ja w zoltej bluzce :-D:-D:-D:-D)

Jutrzenka a co Ty się tak przytulasz z tą koleżanką :-D:-D:-D:dry::dry::dry::shocked2::shocked2::shocked2:

Stefanka ja się wymądrzam??? spoko... :cool: skoro tak sądzisz to ok. Ale widzę że nie tylko mi wytykasz jakieś alkoholowe tematy... hehe... może masz coś na sumieniu, co? :-D:-D:-D przyznaj się :-p:-p:-p:cool2:

Ja na spacerku jeszcze nie byłam ale daleko bym nie uszła chyba... :dry: Pewnie musiała bym małą nieść na ręku a drugą pchać furmankę... :tak: Ona się wszystkim szybko nudzi... ;-):-)

Joanna gratki dla Ksawka:tak::-)

Ela śpiochu. Ile można... :-D:-D

Marcelku buziaczek na 9 miesiąc!!! Ale ten czas pędzi... :-):tak:;-)

Paula to nie koleżanka tylko zona mojego R brata (czyli tak jakby moja szwagierka lub inaczej mojego R bratowa). Pracujemy po prostu w jednej firmie, kiedys bylysmy przyjaciolkami a teraz jestesmy rodziana. Ona ma corcie z tego roku co Kubus tylko ze z maja.

Grzechotka niezle to zdjecie, scicka za serce :tak::tak::tak:

Joanna gratulacje dla Ksawerka.

Dla wszystkich mamus wielkie buziolki :-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry