reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Heloł!
Siedzę sobie w pracy i czekam na zebranie z rodzicami. Jestem znudzona jak mops. Nie chce mi się. 3h zmarnowane na "nicnierobieniu".. Do domu mam kawałek i mi się nie opłaca jeździć, więc sterczę tu i czekam. Dotrę do mojego syneczka dopiero na 19tą. Bidulek :-(:-(
Jutrzenka u nas dziś było podobnie, tzn. Filip nie chciał nic jeść. Już wczoraj wiexczorem coś mu nie pasowało i dziś rano zjadł 100ml z 210. Też nie ma zębów. Może to faktycznie przez nie.

Elcia tylko pozazdrościć układów z duszkami ;-);-)

Ale mi się spać chce. czemu moje dziecko nie śpi 13h jak Pauli (chyba)?Tylko budzi się co chwila z jęczeniem. Nawet nie zrobi jednego dnia dobroci. Oj ja biedna.
Pozdrowionka, może jeszcze zajrzę do was.

Heloł!
Siedzę sobie w pracy i czekam na zebranie z rodzicami. Jestem znudzona jak mops. Nie chce mi się. 3h zmarnowane na "nicnierobieniu".. Do domu mam kawałek i mi się nie opłaca jeździć, więc sterczę tu i czekam. Dotrę do mojego syneczka dopiero na 19tą. Bidulek :-(:-(
Jutrzenka u nas dziś było podobnie, tzn. Filip nie chciał nic jeść. Już wczoraj wiexczorem coś mu nie pasowało i dziś rano zjadł 100ml z 210. Też nie ma zębów. Może to faktycznie przez nie.

Elcia tylko pozazdrościć układów z duszkami ;-);-)

Ale mi się spać chce. czemu moje dziecko nie śpi 13h jak Pauli (chyba)?Tylko budzi się co chwila z jęczeniem. Nawet nie zrobi jednego dnia dobroci. Oj ja biedna.
Pozdrowionka, może jeszcze zajrzę do was.

Asiacur nie jesteś sama z tym dzieciowym niespaniem ;-) Na szczęście dwie nocki pod rząd przespane;-) Pewnie Filipkowi też niedługo zębole wyjdą stąd te pobudki i brak apetytu:tak:

Naprawili mi pralkę sialalalala :-D:-D:-D Koniec z ręcznym praniem i bólem kręgosłupa :-D:-D:-D

ANETKA SUPER!!!!!!1 SZEROKIEJ DROGI CI ZYCZE :)
asiacur zapraszam do klubu mamus ktorych dzieci spia cala nocke !!!
no co?? musze sie troche chwalic !!
elcia hmm kto to moze byc ??:-D:-D:-D
jutrzenka jak tam po szkoleniu ??

reklama
Anetka ale fajnie:-) gratulacje! szybko Ci to poszło;-)

Asiacur ale masz dziś okropny dzień....oj bidulko...
A na brak apetytu to nasz Krzysio też cierpiał jak wychodziły mu ząbki.

Co tam ciekawego robicie???
:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry