reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Sylwia :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D chciała bym to zobaczyc hihihih
Kasiu ja co prawda na wyspach nie mieszkam ale nkurzu u mnie pod dostatkiem hihihi nie wiem czemu sie tak kurzy i tez mnie to strasznie denerwuje codzienne latanie ze szmata brrrrrr:wściekła/y:

reklama
Zaraz mnie coś strzeli, nie jeździli dzisiaj zabierać śmieci i marne szanse, żeby jeszcze dzisiaj się pojawili. I po co ja ten kubeł targałam:confused:
Jeszcze co chwilę mi bezpieczniki w domu siadają i nie mogę spokojnie obiadu ugotować, bo mam kuchnię elektryczną:wściekła/y:

Ziemiaki stare i czekają na pieczenie a i sosik już zrobiony leń mnie opuścił więc umyłam okno jedno:-p:-Dbo świata już nie było widać,posprzątane a maruda mój mały śpi i także mi się już nudzi:-p:-D

A ja w trakcie sprzatania. Mysle sobie, zagladne. Ale cos pustawo. No, tak wszyscy zagonieni w domu, albo pracuja.
No to jeszcze troszke poprasuje. Maly tez spi, wiec jest okazja i nikt mi nie brzeczy nad uchem.

ja niewiem co to sie dzieje :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
przeciez mamy wrzesien ni to moje urodziny dzis ni imieniny ani swieta
a ja dzis dostałam od LISTONOSZA paczke z zagranicy mhhhhhhh a w niej prezenty dla mnie i dla Oliwki :tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
i ciekawe od kogo bo nikt sie nie podpisał hihihihihih
jacy dobrzy ludzie sa tam za granica w TAUNTON no no
dziekujemy ci dobry "duszku "za prezenciory ale nam przyjemnosc zrobiłes "duszku"
ach ten "duszek":laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:;-);-);-);-);-);-) A DUSZEK SIE NAZYWA (tu zagadka)

. . . . A . . A

Ostatnia edycja:
Mój brzęczyszczykiewicz się najadł i szaleje na macie ;-) Obiad już zrobiony tylko ziemniaki trzeba wstawić ;-) Ale to już później jak T. z pracy wróci, bo on zawsze tak naokoło jakoś wraca :sorry2:
Hehehe Elcia fajny duszek :-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry