reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dziewczyny mają tam w swoim kraju...heheh...inną wersje "m jak miłośc":-D

z Marysią wszystko ok, teraz wyjechała z tym swoim Arturem na cały miesiąc gdzieś odpocząć... gdzieś do Skandynawi:tak:A ten koleś co ją porwał jest leczony.

reklama
Dzień dobry.:-)

Wczoraj byłam u gina. Pobrał cytologię i za miesiąc po wyniki i na kontrol bo nie wszystko w porządku :-( ale mam nadzieję że się poprawi :zawstydzona/y:
Najważniejsze że tabletki załatwione :-) czekam na@ jeszcze ze 3 tyg bo dopiero mi się skończyła i zaczynam brać...

Słuchajcie wczoraj wyszłam z domu o 16 do tego gina a D został z małą. Uśpił ją od razu po moim wyjściu a jak przyszłam o 19 to jeszcze spała i spała i spała....
Obudziła się dopiero dziś po 5 :szok::szok::szok::szok: spała 13 godzin :szok::szok::szok::szok:
Nawet ją przewinęłam na śpiocha :-D:-D:-D niesamowita jest... :tak:

Co do seriali to nie wiem ale wczoraj miałam takie wrażenie że Ewa z "Na Wspólnej" może być w ciąży z tym Borysem. Tak ją muliło... :dry: ciekawe...

dzień doberek!!!!:-):-):-)

Paula ale masz małgo spiocha....hehheh....widocznie potrzebowała tyle snu:-)
:-):-)A po tej wizycie się nie matrw, zobaczysz będzie ok....;-)

miłego dnia i tylko usmiechu dzisiaj:-):-):-):-)

u mnie dzień zaczął sie beznadziejnie mój były mąż zgubił psa puś cił gho bez smyczy a sam sobie do samochodu swoje pier... sb montować a psa nie ma kur.... to juz koniec to gwóźdz do trumny nie mm juz złudze n

pies przyszedł

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry

Grzechotka wspolczuje:no::no:, dobrze ze piesek wrocil

Buziaczki dla Jasia :tak::tak:

A gdzie sie Daszka podziala, ona chyba wyjechala na wakacje jak dobrze kojarze, ktos cos pamieta, kiedy ona wraca czy cos

A ja sie martwie o mojego malego, ne chce jesc. Wczoraj zjadl bardzo malo, wieczorem po kapaniu (ok 20) zrobilam jak zawsze 180 mleka i nie chcial wcale jesc. Zeszlam z nim do kuchni zrobilam mu 180 kaszki mleczno pszennej z bananami i kruszonymi suchatkami to zjadl moze z polowe wiecej nie. Rano wstal o 6:30 i nie wypil nic (zwykle 180 zjada), wreszcie za jakis czas zjadl 120 :szok::szok::szok::szok:. Normalnie nie ma wcale apetytu, nie wiem moze to zeby i dlatego nie chce jesc czy to jakis kryzys 9 m-ca

Milego dnia i ladniejszej pogody bo u mnie paskudnie :angry::angry::angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry