reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Jutrzenka może to faktycznie ząbki... :tak: Podrażnione i bolące dziąsełka swoje robią. ;-) Dopajaj go i będzie ok. :-)
U mnie pogoda ładna słoneczko pięknie świeci :-)

Mamuśki co u was?

reklama
Paula u mnie tez słoneczko wyszło :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
ja se siedze a mała daje po mieszkaniu :-D:-D:-D:-D:-D:-D
jaka ona pociessna jeny
nic mi sie nie chce robic tylko by sie z nia bawiła i bawiła taka słodka a szycie czeka klientki zniecierpliwione buuuuu hhihihih co ja zrobie ze mam taka pocieszna córe hihihihi

DZIEŃ DOBEREK!!!!
U nas nocka z pobudką napił się soczku i poszedł spać dalej ale jest nie znośny tylko na rękach i strasznie marudzi a pogoda słoneczko świeci:tak::-)
GRZECHOTKA przykra spraw:-(:-(
PAULA to JULCIA cię zaskoczyła i nie martw się wszystko będzie dobrze:tak:;-)
ELCIA ja też mam lenia i modlę się leniu opuść mnie bo obydwaj zginiemy:-p:-D
JUTRZENKA mój tez mało jad ostatnio ale nadrabiał piciem,chrupkami,serkiem:tak:;-)
Wiecie co mój mały ostatnio bunt robi jadł by tylko pomidorową i rybkę po grecku i za chiny nic nie chce innego nawet mleka z kaszką się w dzień nie chwyci:wściekła/y:bo je flachę tylko na noc i rano a to podobno mało:dry:
MIŁEGO DZIONKA ŻYCZĘ!!!!

Wszystkiego naj, naj dla Jasia :tak:
Grzechotka tak mi przykro Kochana:-(:-(:-( Trzymaj się jakoś, dobrze, że psiak wrócił.
Jutrzenka pewnie niedługo Kubuś stanie się posiadaczem ząbków stąd to niejedzenie :tak:
Paula nie dołuj się ginem, wsio będzie dobrze :tak:
Joanna Ksawek wie co dobre, po co będzie jadł mleczko jak można raczyć się rybką po grecku ;-) Też bym to wolała ;-)

U nas o dziwo znowu przespana noc chociaż wczoraj się na to nie zapowiadało. Młody zasnął ok. 21, ale obudził się z wrzaskiem ok. północy, nawet nie otworzył oczu tylko się darł. Wcisnęłam więc mu na śpiocha kaszkę i poszedł spać dalej:-) Obudził mnie dopiero jakieś pół godziny temu i to nie krzykiem, a śmiechem :-) Zrzucił na siebie pałąk z zabawkami i się głupkowato chichrał na cały regulator :-)

Dzień Dobry dziewczynki moje kochane:-):-):-):-)

Grzechotka trzymaj się kochana:-) nie daj się palantowi:-)

Paula nie martw się na zapas, będzie wszystko ok, zobaczysz:-) A jeśli chodzi o Ewę z serialu to myślisz, ze mdłości tak szybko by przyszły????? Może, może.....

Magdalenka Ty sie na nas nie obrazaj:-D

Jutrzenka nie przejmuj się aż tak bardzo tym niejedzeniem Kubusia. My tez czasami nie mamy apetytu zupełnie beż powodu:-) Jeśli nie trwa to długo to nie ma się czym martwic:-)

Kasia Olis jest bezbłęny:-D na śpiocha kaszkę jadł:-)

Ja sobie dzisiaj dłużej pospałam. Mąż wstał z maluszkiem. Ja się wyspałam, poszłam pod prysznic na spokojnie i na dół zeszłam dopiero jak Marcel poszedł znów spac:-p:rofl2:
A przed chwilą mieliśmy akcję śmietnik:-D:laugh2: Tutaj w dniu przyjazdu śmieciarki trzeba wyjechac ze śmietnikiem na ulicę. My jak zwykle zapomnieliśmy, że to dzisiaj i siedzimy sobie spokojnie. Patrzę a śmieciara juz u nas po domem. Rafała szybko musiał samochodem wyjechac a ja biegłam za śmieciarką:-D:laugh2: i to w deszczu:szok::szok::szok: śmiechu było:-D:laugh2:

Dzien dobry

Sylwia- :-D:-D:-D:-D:-D dobre bylo, nasmialam sie:-D:-D:-D:-D:-D
Grzechotka- super ze piesek sie znalazl. Chlopom to jednak nic nie mozna powierzyc :crazy:
Kasia- brawo dla Olisia

A u nas poranek leniwie.Ja jeszcze w betach. Chyba cos tak mysle ze trzeba by sie ogarnac troche...:sorry2:

reklama
W mordę jeża śmietnik!!!!!!!!!!! T. nie wystawił, a już chyba jeździli:wściekła/y:
Uffff, nie jeździli, zdążyłam :-D:-D:-D
U nas co wtorek zabierają i muszę temu głupkowi ciągle przypominać. Jeszcze tego by brakowało, żebym ze śmietnikiem zasuwała.
Kaszkę na obiad już wstawiłam, mięso przyprawione, podłoga zmyta, Oliś śpi, a ja się nudzę ;-)
Dziewczyny na Wyspach, czy u Was też tak strasznie się kurzy w domach?? Ja tracę już cierpliwość, bo mogę codziennie kurze wycierać, a i tak to wygląda tak jakbym ich nie ścierała:wściekła/y: Szlag mnie z tym trafia, bo ile można? Nie chce mi się marnować życia na ciągłe latanie ze ściereczką.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry