reklama
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
no nie dziwię się ze ją zwolnił hehe:-)

Paula21
Grudzień '07
Viki nawet nie wiedziałam że istnieją takie bezdotykowe termometry
;-) fajny. Ja posiadam taki w smoczku i zwykły. O takowym nic nie wiem... ;-):-)
Fajny ten tekst hehe... W samych skarpetkach...

Moja Julcia dziśmiała spokój z siusianiem bo... jesteśmy po trzydniówce :-):-):-)
Cały tułów obsypany

Agatko Dla Ciebie w dniu Twoich urodzin wszystkiego co najlepsze!!!
Dużo zdrówka, uśmiechu na twarzy i spełnienia najskrytszych marzeń!!! Paula z Julcią!!!

Fajny ten tekst hehe... W samych skarpetkach...

Moja Julcia dziśmiała spokój z siusianiem bo... jesteśmy po trzydniówce :-):-):-)
Cały tułów obsypany

Agatko Dla Ciebie w dniu Twoich urodzin wszystkiego co najlepsze!!!
Dużo zdrówka, uśmiechu na twarzy i spełnienia najskrytszych marzeń!!! Paula z Julcią!!!
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Hej dziewczynki.
Agatko kochana. Dużo szczęścia Ci życzę w dniu Twoich urodzin.
A ja właśnie wróciłam z usg. Dzidzuś zdrowy

Prawidłowo się rozwija i waży nie całe 800 gramów:-):-):-) No i jąderek nie było widać więc bardzo prawdopodobne że to jednak córcia:-):-)Ale nie na 100%
Agatko kochana. Dużo szczęścia Ci życzę w dniu Twoich urodzin.
A ja właśnie wróciłam z usg. Dzidzuś zdrowy

Paula21
Grudzień '07
Weroniczka gratuluję!!! :-):-):-) Jak będzie pewne to wysyłam do Ciebie sukieneczkę
:-);-)

kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Agatko wszystkiego najlepszego :-)
Paula co do tej podpaski z moczem to ja w to nie wnikałam co oni z nią robią, ich problem nie mój ;-) Ważne, że siuśki zbadane ;-)
Viki Ty to chyba telepatycznie czytasz w moich myślach, dzisiaj chciałam to samo wkleić

Weroniczka no to super, a nie mówiłam, że córcia będzie :-):-):-)
Lecę się chyba trochę kimnąć, bo to przeziębienie nie chce ani mnie, ani Olisia opuścić.
Miłego dzionka dla Was Wszystkich
Paula co do tej podpaski z moczem to ja w to nie wnikałam co oni z nią robią, ich problem nie mój ;-) Ważne, że siuśki zbadane ;-)

Viki Ty to chyba telepatycznie czytasz w moich myślach, dzisiaj chciałam to samo wkleić

Weroniczka no to super, a nie mówiłam, że córcia będzie :-):-):-)
Lecę się chyba trochę kimnąć, bo to przeziębienie nie chce ani mnie, ani Olisia opuścić.
Miłego dzionka dla Was Wszystkich

stefanka
CENTRUM DOWODZENIA NICZYM
weroniczka ja tez!! jak corcia to wysylam sukieneczke
)
i tym optymistycznym akcentem sie witam bo okazalo sie ze jeszcze do soboty mam internet!!
paula a ty jak odplamialas ta piana julci ubranka to nie wybielalo ci to kolorow ??
zaraz poczytam to moze jeszcze cos dopisze
)
pozdrawiam slonecznie
i tym optymistycznym akcentem sie witam bo okazalo sie ze jeszcze do soboty mam internet!!
paula a ty jak odplamialas ta piana julci ubranka to nie wybielalo ci to kolorow ??
zaraz poczytam to moze jeszcze cos dopisze
pozdrawiam slonecznie
reklama
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Cholera Stefcia, ja nie w temacie, a co Ci się dzieje z netem?? Na jak długo masz zamiar nas opuścić??