reklama
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Hehehehe to wskakuj do kafejek internetowych ;-)
A może weźcie jakiś internet bezprzewodowy, teraz wybór jest przeogromny 

stefanka
CENTRUM DOWODZENIA NICZYM
kacha ja mam juz prowajdera ( haha fajnie to brzmi ) tylko BT mi taki termin z lina dalo bo to nowa i musza ja podlaczyc czy cos tam. zreszta wiesz jak to jest z BT to fieje 
moge w pracy lukac ale w sumie niggddyy nie mam czasu
no zobaczymy
kurcze ja jestem zalamana brakiem lezaczka !! macie jakis pomysl co mozna kupic zeby laczylo funkcje a sie nie lamalo pod zgrabnym Gajutkiem ??
moge w pracy lukac ale w sumie niggddyy nie mam czasu
kurcze ja jestem zalamana brakiem lezaczka !! macie jakis pomysl co mozna kupic zeby laczylo funkcje a sie nie lamalo pod zgrabnym Gajutkiem ??
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Stefanka BT ??
Ja z tą firmą nie chcę mieć nic wspólnego, gorsi są dla mnie od polskiej Tepsy ;-)

jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Hej
Agatko droga sto latek i duzo duzo szczescia i milosci
Stefa a mowilas ze moj Kubus ma tandetne lozeczko bo szczebelki wyrywa

. A co powiesz o swoim lezaczku moja droga 

.
Weroniczka super, oby sie lekarz nie mylil. Ach ale fajnie, tez bym drugga corcie chciala.
Moj maz wczoraj powiedzial ze jakby mial 100% pewnosci ze bedzie corka to moze juz teraz dziecko robic

. Oszalal 

Paula o bidulka, ale przynajmniej wiesz ze krostki zejda i juz po klopocie
I ine wiem co jeszcze bo nie pamietam. Jestem taka nabuzowana ze szok. wku... mnie kolezanka z pokoju i mam jej po dziurki od nosa. Odchodzi na emeryture z wlasnej woli a zachowuje sie tak chamsko ze szok bo uwaza ze juz kazdy tylko czyha ze pojdzie. Glkupia idiotka. Kurde znam ja juz tyle lat i jej normalnie nie poznaje. Siedzimy w pokoju razem kilka lat i bylo ok a teraz to jest jakas paranoja. Taka atmosfere wprowadza ze mnie krew zalwea ze zlosci. Niech kur... idzie jak ma isc (podobno od 5 stycznia, podobno bo nikomu nie powiedziala dokladnie jeszcze) i spokoj wreszcie bedzie

Zdrowka dla wszystkich chorowitkow.
Agatko droga sto latek i duzo duzo szczescia i milosci
Stefa a mowilas ze moj Kubus ma tandetne lozeczko bo szczebelki wyrywa

Weroniczka super, oby sie lekarz nie mylil. Ach ale fajnie, tez bym drugga corcie chciala.
Moj maz wczoraj powiedzial ze jakby mial 100% pewnosci ze bedzie corka to moze juz teraz dziecko robic

Paula o bidulka, ale przynajmniej wiesz ze krostki zejda i juz po klopocie
I ine wiem co jeszcze bo nie pamietam. Jestem taka nabuzowana ze szok. wku... mnie kolezanka z pokoju i mam jej po dziurki od nosa. Odchodzi na emeryture z wlasnej woli a zachowuje sie tak chamsko ze szok bo uwaza ze juz kazdy tylko czyha ze pojdzie. Glkupia idiotka. Kurde znam ja juz tyle lat i jej normalnie nie poznaje. Siedzimy w pokoju razem kilka lat i bylo ok a teraz to jest jakas paranoja. Taka atmosfere wprowadza ze mnie krew zalwea ze zlosci. Niech kur... idzie jak ma isc (podobno od 5 stycznia, podobno bo nikomu nie powiedziala dokladnie jeszcze) i spokoj wreszcie bedzie

Zdrowka dla wszystkich chorowitkow.
reklama
Hello!
Poczytam Was dziewczynki wieczorkiem, bo mam troche roboty, ale chcialam tylko dla Agatki zaspiewac; 100 LAT, 100 LAT!!!!!!!
MILOSCI, USMIECHU, SZCZESCIA I NIECH CI SIE SPELNIAJA NAJWIEKSZE MARZENIA!!!
A przy okazji, to jeszcze linka wklejam do mojego wczorajszego filmiku (tylko mi sie rece ze smiechu trzesly i przez to sie Kaya na sekundke wybudzila
)
Picasa Web Albums - izabela - Filmiki
Poczytam Was dziewczynki wieczorkiem, bo mam troche roboty, ale chcialam tylko dla Agatki zaspiewac; 100 LAT, 100 LAT!!!!!!!
MILOSCI, USMIECHU, SZCZESCIA I NIECH CI SIE SPELNIAJA NAJWIEKSZE MARZENIA!!!
A przy okazji, to jeszcze linka wklejam do mojego wczorajszego filmiku (tylko mi sie rece ze smiechu trzesly i przez to sie Kaya na sekundke wybudzila

Picasa Web Albums - izabela - Filmiki