reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

ATATTA-
W Dniu Twoich urodzin, w dniu pełnym radosci,najlepsze życzonka
pieknego w życiu słonka, smutków małych jak biedronka, zawsze usmiechnietej buzi, mnóstwa słdkich całusów i spełnienia wsztstkich
marzeń i oczywiscie duuuuuuuużo miłości !!!!!!!!!!! życzy Elcia i Oliwcia

reklama
Hej dziewczynki!
Jest taka pięęękna pogoda za oknem:-D:-). Po prostu cudna:-). Błękit nieba i duzo słońca:-D.

A ja nawet dziś się wyspałam bo Łukasz zbudził się tylko 4 razy:tak::-):-D.

magdalenka- ja nie mam w ogóle czasu dla siebie:no::no:. Pracuję od 7.30 do 14.30, ale mam 20 km do pracy więc dochodzi godz. dojazdu w te i z powrotem. Jak wracam do domu jest czasem 15.30 albo i później , bo mi drogę remontują i jest kilka świateł na trasie. Wracam do domu i zajmuję się małym. Staram się mu poświęcić jak najwięcej czasu. A jak go położę spać o(ok 20 już śpi) to sama padam na twarz zwłaszcza że wiem że w nocy czeka mnie kilka pobudek.
Na szczęście są weekendy i wtedy nadrabiam.

Paula- jak ci idzie? Czy dałaś sobie już spokój?

viki - Ja mam taki termometr do mierzenia temp. przy uchu mierzy w 60 s., ale jest jakiś lipny za każdym razem inną temp. wskazuje:no:. Taki bezdotykowy to rzeczywiscie fajna sprawa:tak:.
przybiela- pewanie Kaji coś się fajnego sniło, może że sę huśta na huśtawce:tak:.

asiacur- a jak tam Filipek? Przeszło mu już?
Zdrówka życze tym co jeszcze chorują. Pozdrowionka dla wszystkich.:-)
I narazie to tyle wracam do pracy.

P.S Wszystkiego najlepszego Ataata z okazji urodzin.

Ataata wszystkiego najlepszego......!!!!
100 lat! 100lat! :-):-):-)

Dziewczynki potem cos napiszę....tak jakoś mnie głowa boli, ide pod prysznic;-)
pa:-)

Dzieńdoberek:-):-):-)

Viki dzięki za odpowiedź:-) A jeśli chodzi o ten termometr bezdotykowy to nie używałam nigdy więc nie Ci nie doradzę:sorry2:

Alex wiesz co? Ja też mam termometr do ucha. Nie zapłaciłam za niego mało bo 35Ł w toys'r'us i uważam że jest beznadziejny:wściekła/y::wściekła/y: bo w każdym uchu pokazuje inną temperaturę:szok: Jakiś durny:baffled:

Kal.aga tylko 4 razy się obudził:-D:-D:-D:-D

Ataata
Bądź taka jaką jesteś, niech Cię lata nie zmieniają, niech przyszłość przyniesie Ci same niespodzianki, o resztę się nie martw, byłaś, jesteś i bądź sobą, wszystkiego naj...

AGATKO WSZYSTKIEGO DOBREGO
DZIEŃ-DOBEREK!!!
U nas też słoneczko ale wieje wiaterek:tak::-D
A co do termometrów to nie pomogę bo mam smoczek ale już nie długo pewnie będzie trzeba zmienic:tak:;-):-D
AGA to już postepy są:-D:-D;-)
MIŁEGO DNIA!!!
GRZECHOTKA ja się nie orientuję...

reklama
Czesc :-)
Ataata- to dzisiaj urodzinki, tak?
No to w takim razie wszystkiego najlepszego, duzo zdrowka i moc usciskow :-)

Grzechotka- nie wiem, nie orientuje sie. Bylam w Pradze, ale mieszkalismy dosc daleko od centrum.
Kal.aga- no my z naszymi dzidziusiami mamy podobnie, jesli chodzi o to budzenie sie w nocy...:sorry2:

Jak nastroje?
U nas wszystko w porzadeczku. Tylko pogoda do bani. No ale nie bede narzekac, bo bylo ladnie cale 2 tygodnie...

Do góry