• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
:szok::szok::szok: ale pusto!!! :szok::szok::szok:

A ta w ogóle to dzień dobry! :-):-):-)
My jyż nie śpimy od 5:15 :-):-p a co??? dłuższy dzień mam przynajmniej... :-D:-D:-D
Ela dobrze że wszystko ok!
Alex zaszalej i obetnij włosy!!!
Jutrzenka fryzurka suuuper!

Idę sprzątać!:tak::-)

Paula heloł ja nie spie haha a ty bedziesz sprzatac ????? jeny ja ledwo na oczy patrze a takia sterta naczyn w zlewis czeka na mnie ze szok chyba spakuje i wysle Jutrzence ona ma zmywarke hihihi:-D

Hej, coś dziś wcześnie powstawałyście. :tak:
Ja już sobie pracuję. Nie ma mojego kierownika więc będę miała trochę luzu:-D.
Dziś też mieliśmy ciężką noc:no:, gorączka i co mały się ocknął to płakał:wściekła/y:. A jak wychodziłam z domu to jeszcze spał. Odsypiał noc- biedactwo.

elcia
- dobrze że z Oliwką to nic poważnego

jutrzenka-
fajna fryzurka.:-):-D:tak:
Ja gadałam z moją siostrą a przynajmniej próbowałam to się obraziła.:crazy:

paula-
nie przemeczaj się tym sprzątaniem:blink:

asia-
jak Filipek?

Miłego dzionka.!:-):-D

Czesc dziewczynki :-)

Kurcze jak Wy wczesnie dzionek zaczynacie.:szok::szok::szok: Ja to o 5 na drugi bok sie odwracam, ha ha...:-D:-D:-D:-D I na szczescie Olivier tez....:-p:-)

A jakie plany na dzisiaj?
Ja do miasta na pewno podskocze, musze sobie rozne rzeczy przed wyjazdem skompletowac.

witam panie i panów

ja na chwilkę bo mama jest więc nie będę przed kompem siedziała dawno jej nie widziałam i trochę czasu trzeba razem spędzić hehehehe

buziaki dla wszystkich solenizantów i antek:-D:-D:-D:-D:-D

Hej Babeczki :-) Oliś znów mi zaczyna świrować w nocy, o 2 była pobudka i tak sobie szalał do 4, no ale za to do 8 później pospałam ;-):-p
Viki a wyświetlił Ci się numer z którego ten ktoś dzwonił? Jak tak to bym sobie tak dla jaj zadzwoniła w środku nocy ;-):-p
Miłego dzionka Laseczki :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry