• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

No to nie za ciekawie :-( Też bym się wk..., zresztą ja już się wycwaniłam i jak śpię to włączam telefon na milczy ;-):-p Jak ktoś ma ważną sprawę to może mi się na pocztę nagrać, albo później zadzwonić ;-)

reklama
Ja też kiedyś tak miałam:tak:. Położyłam Łukasza spać zasnął po wielkich trudach usypiania a tu telefon:wściekła/y:. To dzwonił mój mąż w jakiejś mało ważnej sprawie:crazy:. Byłam na niego wściekła bo łukasz się obudził i przez pół godziny płakał:wściekła/y:. Ale to była trochę moja wina, bo mogłam wyłączyć dzwonek w telefonie:sorry2:. Teraz albo tak robię albo wynoszę telefon do innego pokoju.:tak:

uffffffffffffffffffffff pozmywałam i odkurzyłami poscierałam kurze i pocwiczyłam i wyszorowałam kuchenke :szok::szok::szok::szok:
Paula zaraziłas mnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
moja laseczka próbuje zasnac ale ciezko jej to wychodzi :crazy:
Viki mnie terz strzela jak tel zadzwoni a jeszcze gorzej jak ktos zapukado drzwi (najczesciej moja bratowa ) jakby głupia nie widziała dzwonka a jeszcze gorzej jak tesciowa czyms nawala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a matko wtedy to sie gotuje i mega akcja (ona to robi specjalnie :tak::tak::tak::tak:zawsze akurat cos puka stuka jak mała zasnie :angry::angry::angry::angry:)brrrrrrr
co tam porabiacie?????
lece popracowac :-):-):-):-):-)

witajcie moje drogie :)
niestety nie mam czasu przeczytac was od poczatku ale widze ze viki sie z tesknoty do mnie zlosci i alex placze za mna!!
bardzo sie ciesze ze o mnie ktos jeszcze pamietaaa!! chyba juz niedlugo wrocee ??
bujaczek dla Gajutka kupiony ( ten jutrzenkowy ) chociaz ona juz sie taka dorosla zrobila ze tylko siedziec na nim chce :) niestety ma jakis kaszelek i nie wiem czy to normalne ale kaszle glownie w nocy ???
jutrzenka zazdrosze fryzjera bo ja wygladam okropnie!!! ja narazie nie mam na nic czasu!! ehhh
pozdrawiam was serdecznie malpeczki :))

Dziewczyny co was tak wzięło na sprzątanie?:dry: Święto jutro jakieś:dry:
Jak sobie pomyślę jaki bajzel ja mam w domu to aż mi się nic nie chce.:no:

Udanego weekendu życzę wszystkim mamusiom i dzidziusiom:-):-D:-)

reklama
Matko jakie pracoholiczki :-p:-p:-p:szok::szok::szok::szok::szok:.

Ja mam na slate wylaczony dzwonek w telefonie tylko wibracje slychac. Bo tez by mnie szlag trafil jakby mi malego ktos obudzil bo on i tak niewiele w ciagu dnia spi :no::no:

A ja o 15 wychodze z pracy, jade do odmu sie przebrac i wracam z poworotem po o 16:30 wyjezdzamy na imrezke. :-D:-D:-D:-D

Bede jutro jak sie wyspie :-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry