• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
No jestem!!!! ... WITAJCIE CIOTECZKI:)

Sto latek dla wspaniałych Solenizantów:):):)

Nie mogę wprost uwierzyć, że tak nasze Grudniaczki chorują ... biedne maleństwa ... mój ... odpukać ... zdrowy, lekki katarek był, ale zniknął, za to co jakiś czas mamy nagłe ataki zębów (prawdopodobnie), ale ogólnie jest git;-)
W każdym razie życzę dużo zdrowia wszystkim chorującym!!!!

W pracy nadal sajgon ... a po pracy, że pogoda ładna, to włóczymy się z Wiktorkiem do wieczora i praktycznie na wszystko mi czasu brakuje:baffled:

I nie wiem co pisać ... takie mam zaległości:baffled::zawstydzona/y:
Buziaki:)

Ostatnia edycja:
Ja tylko na chwile dziewczynki. Chce sie pozegnac, bo jutro wczesniutko wstaje i lecimy do Polski. Moja mama nie ma niestety internetu, wiec nie wiem, czy sie odezwe, chyba ze u jakiejs kumpeli. Zobaczymy....
Trzymajcie sie cieplutko...:-)

Alex udanego pakowania i spokojnej podróży...a co najważniejsze - super pobytu!
No Paula wyłącz TV i puść radio :tak:
Monia wiem o czym mówisz, marzę o pracy do 14tej dla mnie i K. - ale to raczej nie możliwe :sorry2::-(

No i powiem Wam że nic nie tracę. "M jak Miłość" schodzi na psy!

Ostatnia edycja:
Monia tak mi się przypomniało o tej Twojej koleżance co śmietanke łyżeczką obsuwa :-D:-D:-D też tak kiedyś robiłam :-D:-D:-D Potrafiłam dwa duże opakowania Cremony zjeść na raz :-D:-D:-D ale było dobre. :-D:-D:-D ale jak po tym flaki bolą uuu.... :no::-D:-D:-D

Alex udanego pobytu w polandii :-D i lekkiego lotu... :-)

Madzia ale "Na Wspólnej" się dzieje, oj dzieje... :tak::tak::tak: jutro od rana radio. Muszę... bo cały dzień tv włączony... :-(sama na siebie zła za to jestem:dry:

DOBRY-WIECZÓR
Ledwo żyję chłopcy już śpią nareszcie K się nauczył duży rzeczy przy małym jednak ta praca na dobre mi wyszła :-p:-D
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH NAUCZYCIELI
Idę rozwiesić pranko na suszarkę i do wyrka:tak:;-)
ALEX miłego lotu i pobytu w Polsce:tak:
PA PA MIŁEJ NOCKI LASECZKI...

reklama
helooooooooooooooooołł w ten słoneczny poranek !!!!
my dzis mykamy do miasta hehe połazimy po sklepach hehe az morda mi sie smieje na sama mysl :-D:-D:-D:-D:-D:-D och jak fajnie szkoda ze tak daleko mieszkam od Elblaga :-(:-(:-( ale co tam
mykam cos porobic
miłego dnia laseczki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry