• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

DOBRY-WIECZÓR LASECZKI!!!
Jeszcze dwa dni i wolne:tak::-D
SYLWIA witaj spowrotem:tak:;-):-D
VIKI dużo zdrówka dla PABLA:tak:;-)
GRZECHOTKA dla KUBUSIA też dużo zdrówka;-):tak:
WERONICZKA trzymaj się cieplutko:tak:;-)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA OLIWCI
MIŁEJ NOCKI ŻYCZĘ!!!:-D

reklama
Dzień dobry!!!:-):-):-)

Kochane co tam u Was, jak minęła noc??? mam nadzieję, ze nasze chorowitki czują się lepiej:tak:Ściskamy mocno!
Ale u nas dziś deszczowo....cholercia...no ale nie ma co narzekać, to przeciez jesień;-)Tak więc dziś na spacerek parasol i folia na wozeczek, nie ma innego wyjścia:-)

Sylwia to jak już odpoczniesz, to pokaż nam fotki...nooo:tak:wiesz jak my czekamy:tak:i rozkręć towarzystwo, bo bez Ciebie na forum takie pustki:-)

Jutrzenko a gdzie Ty sie podziewasz????

A na reszte mamusiek poczekam.....jak się pokażecie to sobie pogadamy:-)

Miłego dnia w pracy i miłego dnia w domu:-)
paaaaaaaa:-):-):-)

Hej :-):-D
Viki - biedny Pabluś zdrówka dużo:tak:
sylwia- super widoczki:-) Pewnie wyjazd się udał, czekam na relacje:tak:
asiacur- trzymaj się dzielnie:tak:, dobrze że Filipek lepiej się czuje, ale strasznie długo go trzyma to choróbsko. :no:
joanna- ja też zawsze wyglądam weekendu z utęsknieniem a jak już przyjdzie to sama nie wiem za co mam się brać.Dwa dni wolne w tygodniu to stanowczo za mało dla pracujących matek
dota- miłego dnia:-)
weroniczka i elcia- jeszcze zdrówka dla waszych dzieciaczków

Łukaszowi prawdopodobnie rośnie następny zabek. W nocy jęczy spać nie może. Bidulek mały. Dlaczego dzieci tak cierpią przy zabkowaniu:no:

Mam do was pytanie: Czy wasze dzieci śpią na poduszce?
I co w ogóle o tym myślicie?:dry::sorry2:

Sylwia wow!!!:-):-):-)

Aga nasz nie śpi na poduszce. Ogólnie mówi się, zeby dzieci przynajmniej do roku nie spały na poduszce....
No i jak to powiedział Zawitkowski: "jak mama tak bardzo chce poduszkę to niech ją narysuje w łózeczku"

:-)

hej

Jakos nie mam weny, ta pogoda mnie juz dobija i ogolnie jakas zmeczona jestem.
Wiec nie napisze do kazdego z osobna bo po prostu juz nie pamietam co pisalyscie.

Moc buziaczkow Oliwki i Krzysia :tak::tak:

Asiacur, Viki, Weroniczka, Grzechotka zdrowka dla Waszym maluszkow i duzo sily dla Was, Kurde wspolczuje Wam naprawde, szkoda ze maluchy sie tak meczą. Trzymajcie sie, buziaczki

Kal.aga moj spi tylko na plasko, mam dosc twardy materac w jego lozeczku (chyba kokosowo jakis tam) i mimo to tak spi juz od poczatku. Nigdy mu nic nie podkladam, nawet jak go czasem w weekend bierzemy do nas do lozka to tez go na plasko klade. Czytam ze jak najdluzej najlepiej na plasko, a poduszka dopiero po skonczeniu roku. Ja dlugo mu nie dam bo on przez wiekscosc nocy spi na brzuchu i bym sie bala ze bedzie mu ciezko oddyvchac w poduszce bo on buzka lezy na policzku a czasem na nosie. Zreszta on sie kreci w nocuy i spi w rozych kierunkach wiec i tak by z tej poduszki zlazil :-D:-D:-D

Dotka jakies przesilenie i mnie dopadlo i nie mam weny do pisania. Cmok cmok :-D:-D:-D

Sylwia ale Ci fajnie, super widoczki :tak::tak:

Moj synek ostatnio malo je, zab mu idzie, juz ma taki babel z ropką a zab jeszcze nie przebity i musi go bolec bo troszke marudzi i nie bardzo je z butli tylko ja gryzie :-(:-(

hej hej helołłłłłłłłłłłłłll
STO LATEK DLA KRZYSIULKA ROSNIJ DUZY I POPSOC TROSZKE MAMUSI !!!!!!
SYLWIA super widoczki
KAL.AGA. moja spi na małej poduszeczce ale wierci sie strasznie wiec tylko lezy hihihihih

Wszystkiego naj, naj dla Krzysiaczka i Szymonka :-)
mis4.jpg

Słodkie całuski dla solenizantów:-):-D dzisiejszego - Krzysia -akrobaty
i piątkowych : Adasia i Eryka:-D
i sobotniej solenizantki - Julki ślicznotki:happy::-D
i niedzielnego Kubusia jutrzenki:-)

składam wcześniej bo jutro idę na urlop, no i weekend a ja internetu w domciu jeszcze nie mam:no::wściekła/y::crazy: netia mnie zaczyna wkurzać:crazy::no:
No i wam mamuśki udanego weekendu zyczę. Hurra zaraz idę do domciu.:-):-D:-D

Kasia- i dla ciebie i Olisia gorące pozdrowienia. Całuski od cioteczki agnieszki i od Łukaszka:tak::-)
A zapomniałam dodać, że mój łukasz śpi na takiej płaskiej poduszczce w łóżeczku, materac twardy coś mu nie popasował. A jak śpi ze mną w łóżku to śpi na płasko.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry