• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Aga moja Julka śpi na takiej płaskiej podusi (o ile to podusią w ogóle można nazwać) :-D Żadna różnica czy ją ma czy nie bo i tak płasko leży ;-):-)

Sylwia no foty rewelacyjne!!! Tylko pozazdrościć takich widoczków... :-):tak:

U nas nocka suuuper. Mała usnęła bez kąpieli :baffled::-Do 18.30 a wstała o 6 :tak::-)
Zjadła 3 butle kachy po 20ml i prawie 12h snu. Rewelka... :-):-):-)

Ela gratki dla Oliwki. Krzysio ma 7 to już go Oliwka goni... :-D:-D:-D

reklama
Elcia to zmien suwaczek bo zabka brak :-p:-p:-p:-p, gratki.

Ja tez juz tylko czekam na nastepnego bo juz jest tuz tuz, moze dzis bedzie

Paula 3 butle po 20ml :szok::szok::szok:, Masz takie male butelki ze tak robisz czy co :szok::szok::szok:, nie mozna 60 od razu ;-);-);-):-p:-p:-p:-D:-D:-D
Ja mojemu robie 180 :-D:-D:-D

Dzień doberek

Krzysiaczku Waszystkiego Najlepszego Życia Wspaniałego!

Ja jeszcze w pracy...weny nie mam do roboty więc zrelaksuje sie z Wami :tak:
U nas nocka tez niczego sobie. od 19.40 do 7 z przerwą o 5 na butelkę.
A Pauli może chodziło o 200 ml tylko jej 0 zjadło. Bo po 20 to by się Jula chyba wkurzyła :D

Sylwia - ale bajera - ale Ci zazdroszczę ! ;-):-D

Kal.aga Wiktor tez śpi na płaskiej podusi i pewnie długo będzie jeszcze na niej spał.

Elcia - gratuluje ząbka!

Dotka...ale ten zawitkowski dowcipny :baffled: a kto to w ogóle jest?

Ostatnia edycja:
hehehihihi....;-)

Dziekujemy za zyczenia....kurde juz niedługo nasze maluchy będą miały roczek:tak:

Elcia gratki szmatki:-p

Madzia Zawitkowski to taki facet,nawet mężczyzna:-p:rofl2:

No a z tymi ząbkami to szybko idzie, chyba najgorsze te dwa pierwsze a potem to juz niewiadomo kiedy wychodza pozostałe:-)

Madzia Zawitkowski to fizjoterapeuta, zapisal jakos ksiazke o dziciach. Czesto wystepuje w DD TVN jak sa jakies reportaze o maluchach i radzi w roznych sprawach. Jest tez w programie Mamo to ja na TVN Style.
Jak wpiszesz w google to napewno Ci znajdzie i go skojarzysz :tak::tak:

Buziaczki dla Krzysia:-):-)

O rany jakiego ja mam lenia:szok::szok:
Mały śpi ja głodna jestem ale nawet nie chce mi się zrobic jedzenia:baffled: Pisac mi się też nie chce:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kal.aga mój też śpi bez poduszki i narazie chyba tak zostanie:-)

witam

sto latek dla solenizantow:-)

u nas juz w miare. pablo juz nie ma biegunki ani nie wymiotuje, tylko jest strasznie osłabiony..temperatura 35.1 ////35/6 i nie chce byc wyżej.
no i widac to po nim
buźka nadal spuchnięta tzn górna warga , jezyk dziasła, ale zabki widac juz tuz tuz i to 4 naraz (oby)

poza tymna szczescie Damiana nie rozłozyło a i ja wracam do zywych.
w poniedziałek najprawdopodobniej wraca mąż wieć juz mu powiedziałam ze biore "urlop" hehe

wczoraj przywieźli mi juz narożnik, no i musze przyznac ze jestem zadowolona bo powiem wam ze zamawiałam troche w ciemno bo na necie....no ale jest fajny i dają 2 lata gwarancji . nie dowieżli mi tylko pufy..hmm zapomnieli???no nic...mają dowieźć do tygodnia..

sylwia czekamy na wiecej fotek i nie obijaj sie:angry:koniec urlopowania
aga Pablo spi na płaskiej poduszeczce...o ile nie zaśnie np w "nogach" bo lubi wedrówki po łózku

a co do Pauli tzn julki i jej mleka to ja obstawiam 120:rofl2:

reklama
Zjadło mi jedno zero.:-D:-D:-D No więc Julia w ciągu tych 12 godzin snu opchnęła 3 butle po 200ml kaszki truskawkowej :-):-):-):tak::tak::tak:

Żyrta jest, nie ma co ściemniać... :-D

hehe zagadka była niezła co??? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D;-);-);-);-);-)

Zawitkowski to mądry facet. Lubię go posłuchać... :tak::tak::tak: Ale skoro mam taką podusią płaską a nie jakiegoś jaśka to moim zdaniem nie ma znaczenia, a zawsze przyjemniej pod buzią bawełniana powłoczka na podusi niż frote prześcieradło... ;-)

Krzysiu wszystkiego co najlepsze stary :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry