• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
:-):-):-) Sylwuś suuuper!!! A Marcelek spod pampersa pokazuje jakie sam ma poduszeczki... :-D:-D:-D jeju tylko pozazdrościć...dawaj więcej fotek!!!:-) I opowiadaj jak było!!!

Viki narośnik śliczny. Mieszkanko macie super urządzone :tak:;-)

A ja dziś nie usnę ze szczęscia!!! :-):-):-)
Julka stanęła sobie przy ławie, wzięła w jedną rączkę chrupka a w drugą herbatnika (żarłok) odwróciła się tyłem do ławy i...
zrobiła 3 kroczki!!! nawet nie upadła tylko stanęła, ciacho do gęby i usiadła :-D:-D:-D sama, samiusieńka :-):-):-)
Już od jakiegoś czasu się puszcza i sama stoi jak się czymś zajmie ale dziś przeszła samą siebie!!! :-):-):-) no taka jestem szczęśliwa!!! :-):-):-):-):-):-):-):-)

Czesc!
Jak mowilam ,ze sie czasem pojawie -to sie wlasnie pojawiam;-)
Paula a ja juz myslalam ,ze mojego Ptysia to nikt nie przebije z jedzeniem hihi.
Moj je 270-300ml kaszy wieczorem a potem mleczko raz 100ml ale tylko z dwoma miarkami mleka a potem 150 juz normalnie( to wszystko w godzinach od 20-5):rofl2::sorry2:
Hmm a ja nie wiem co dzisiaj zjesc:dry: ale wiem co wypic i sacze sobie piweczko:-p:tak:

Aneczka dziękuję :tak:;-)
No właśnie myślałam że długo będę czekała na to zdarzenie zwłaszcza że raczkuje i na pewno czuje się bezpiecznie. No zobaczymy kiedy da powtórkę... :-);-)
Stać nie podtrzymując się potrafi na prawdę długo moje silne babsko. :-D

Paula super !

A na pocieszenie dla mam(y) martwiących się że dziciaczek się wolniej rozwija napiszę o synku moego kolegi z pracy. Jest całkowicie zdrowym dzieckiem, ma 17 miesięcy, niedawn zaczął raczkować i właśnie wstał na nóżki :-)

Madzia każda dzidzia ma swoje tempo rozwoju:tak:
Ta moja mała zołzunia ze wszystkim się spieszy:dry: dlatego gnałam do lekarza jak zaczęła mi stawać na 6mies,pamietacie. Ale może być tak że teraz nie zrobi tego znów np.jutro. ;-) tylko za jakiś czas. Ale wyglądało bosko...

Viki super po prostu :tak::tak:

Sylwia slodki widok, jaka minka Marcelka :tak::tak:. A jaki on dlugi :szok::szok:

Aneczka to niezle Twoj maly zjada :szok::szok:. Moj zjadl przed snem jakies 50 minut temu ok 120 mleka zageszczongo trochke kleikiem ryzowym i przespi do rana a jak wstanie to zje gora 180 :szok::szok::szok:. To juz wiem czemu on tylko 8 klo wazy :tak::tak::-D:-D

Paula super, graulacje, jak tylko maluchy zaczely sie przemieszczac to od razu stawiwlam ze Julka pierwsza pojdzie samodzielnie. Brawo :tak::tak:

Magda tez znam takie przypadki. Mojego cioteczne brata syn jest dosc gruby i bardzo leniwy. W czerwcu skonczyl rok i do tej pory sam nie chodzi, Wszystko w swoim czasie poprostu

reklama
Myślicie, że długi??? Mierzyli Go jak miał 9 miesięcy to było 74cm to chyba tak normalnie:-):-):-)

Paula wow:-) gratki dla chodzącej Julci:-):-)

A jeśli chodzi o rozwój to mój siostrzeniec ma 13 miesięcy i chodzi za rękę:-) Bardzo stabilnie ale jednak. Jest to kwestia albo dni albo tygodni ale w końcu puści ta rękę i poleci:tak: A jego brat zaczął chodzic jak miał 10,5 miesiąca:happy: Więc naprawdę różnie to bywa z naszymi dziecmi.
Jedno jest pewne - pójdą jak przyjdzie na nich pora:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry