Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czesc!
Jak mowilam ,ze sie czasem pojawie -to sie wlasnie pojawiam;-)
Paula a ja juz myslalam ,ze mojego Ptysia to nikt nie przebije z jedzeniem hihi.
Moj je 270-300ml kaszy wieczorem a potem mleczko raz 100ml ale tylko z dwoma miarkami mleka a potem 150 juz normalnie( to wszystko w godzinach od 20-5)
Hmm a ja nie wiem co dzisiaj zjescale wiem co wypic i sacze sobie piweczko
![]()

ale szybciocha tal Juleńka

i była taka fajna, miała ciałka, a teraz chudzielec.
Ale u nas to rodzinne. Rdzice też szczupli 

:-)
A Marcelek chyba tez byl zadowolony z wakacji:-):-):-) Super to opalanie na mamusi! Chyba synus pilnowal, zebys sie nie spiekla!:-)

i tez mówi mama,tata,na krówke mu, baba, dzidzi, Ela ,ojej , nie, da, tup tup ,tu , i fantastycznie sie kłóci 

ja cos do niej mówie tłumacze ze nie wolno czy cos a ona daje po swojemu

jeny jak mnie to cieszy jak ona tak gada 

super mósi to wygladac moja mała stoi sama ale sie boi musi czegos sie trzymac ,przy meblach terz chodzi i wkoło ławy i łózeczka 

. Nie wiem jak je w dzien z moja mama ale napewno zjada szklanke obiadku i szklanke owocow. 

, jam mowie powiedz mama to on dada dziadzia a jak powiem powizz baba to wtedy mama mamam powtarza. Zlosliwiec maly 

.
kur..nigdy nie moze byc o czasie...co za firma...