• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Paula :-D:-D

Kurde niezle, moj w dzien tyle ne je co Jula przez sen :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

A jakie propoecje jej robisz. Ja ostatnio nie daje kaszki smoczkiem tylko lyzeczka?

Viki dobrze ze u Pabla lepiej, biedny byl nasz przystojniak. Oby juz calkiem Was te chorobstwa ominely.
I oby do poniedzialkii szybko zlecialo :tak::tak: no i pochwal sie swoim naroznikiem :tak:

Madzia tu się kryje Twoja nagroda ->http://c.wrzuta.pl/wi17952/a7af91f9...k facet mężczyzna ?type=i&key=GAb0PHe83O&ft=f
GAb0PHe83O
:-D:-D:-D:-D:-D:-D podoba Ci się???

Jutrzenka w nocy łyżeczką jej nie dam :-D:-D:-D na 200ml wody daję 2-3 miarki mleka + 5 miarek kaszki :-) i trójprzepływowy AVENT :-)

To mój mały żarłok.:-D:-D:-D W dzień prawie wcale nie je mleka, bo na śniadanie to paróweczkę, jajeczniczkę, kanapeczki, jogurcik... obiad to obiad ostatnio je to co my, a potem to banana lub inny owoc, chrupeczki itd a po 19 pierwsza butla kachy po kąpieli :-)

Viki dobrze ze u Pabla lepiej, biedny byl nasz przystojniak. Oby juz calkiem Was te chorobstwa ominely.
I oby do poniedzialkii szybko zlecialo :tak::tak: no i pochwal sie swoim naroznikiem :tak:

no to sie chwale:zawstydzona/y:
Zobacz załącznik 97408

generalnie naroznik kupowany był do sciany ktorej nie widac na zdjęciu a jest w takim samym brązowym kolorze..tz kolor naroznika wybierany był tak by pasował do sciany hehe .tylko teraz musze ten stolik zmienic bo jest za duzy ...i nie podoba mi sie.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry