• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hej

ja już czekam z utęsknieniem na 19 jak Kuba pójdzie spać nie spał dzis praktycznie jakąś godzinkę i to na raty więc strasznie marudny jest no obecnie zajął sie zabawą łyżka kuchenna drewnianą heheheh na chwile spokój:-D:-D

joanna współczuję [pracy na noc szczerze to mnie by się nie chciało:baffled:

jutrzenka urlopik fajnie ci :-D

mnie też łeb pęka a R poszedł swój śmietnik wymyć (czytaj samochód) ja nie wiem że on w takim syfiastym samochodzie może jeździć i ja niestety tez muszę :baffled:

a my mamy mały problem ze skalpelem znowu zaczyna rozrabiać jak sam w domu zostaje dziś wskoczyła na stół na którym leżała rolka ręczników papierowych i wszystko doszczętnie pogryzł lanie od R dostał ale lanie na niego nie działa i tak następnym razem zrobi to samo w starym mieszkaniu wyciągał wszystkie gazety papiery i darł na strzępy ale był malutki potem mu przeszło dobze się zachowywał a teraz znowu tydzień temu ściągnął ze stołu miśkopty kuby i wszystkie zerzarł :-D:baffled:

hehe grzechotka jak niszczy gazety to jeszcze nie tak zle :)) a pies J siostry ostatnio zjadl kilogram czekoladowych cukierkow i musial miec plukanie zoladka bo mogl zejsc !! a papierki wszystkie wyplul!!
moja Gajunia ma dzis dziwna kopke czy chcecie ze mna o tym porozmawiac ??

heloł
my juz po obiado kolacji
o matko jak sie objadłam:szok::szok::szok::szok::szok: cały dzien nie jadłam zeby sie najesc hihih:-D:-D:-D:-D:-D
STEFANKA co do kupek to Oliwka tez ostatnio dziwna zrobiła bo ze styropianem:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D odgryzła potajemnie z pojemnika termo.........hihihihi
juz nie moge pisac tak sie najadlam hihihih
miłych wieczorków pa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry