• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Możliwe że zmiana wody :tak: U nas gerber albo żywca niegotowana. No czasem jak mi zabraknie to zwykła ale raczej staram się nie dawać... :dry: obserwuj jaka następna będzie... :tak:;-) może być też od ząbków. Ma już Gajunia?

reklama
Czesc i czołem, kluski pod stołem:-D

Stefanka nie napisze nic bo Pula juz wszytsko powiedziała, ale żeby nie było, interesują mnie kupki Gajutka:tak:

Elcia podzieliłabys się tym dobrym jedzonkiem z głodną Sylwią:-(;-)

Grzechotka ja tak jak Ty czekałam na 19 z utesknieniem już od 12:-D

Julka dziś padła o 19 jak pies pluto :-D bez kąpieli... :zawstydzona/y:
Przewinęłam ją na śpiocha bo zdążyła jeszcze kupkę wystękać i usnęła :-D Tak jej było chyba fajnie cieplutko w dupkę że usnęła :-D:-D

Hello!
Co tam laseczki, świętujecie haloween, bo to chyba dziś co? czy jutro?
Ale kasy dziś wydałam, hoho, a kupiłam tylko jedną rzecz :-(
Nie ma co pisać. Mało kreatywna coś jestem..

hej hej

Ale fajny temacik na wieczor, Gajutkowa kupcia :-D:-D:-D. Stefanka a moze cos nowego wprowadzalas i to z tego powodu

Asia co kupilas??

Elcia wszystkiego naj naj dla Twojego mena :tak::tak:

Sylwia a Ty czemu czekalas na 19 bo chyba znowu czegos nie doczytalam :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry