reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam!
U mnie znowu pogoda nie za ciekawa i nic się nie chce przez to robić. Jeden plus to to że nie pada więc na spacer i tak można iść. W zeszłym tygodniu zamówiłam fotelik samochodowy dla Kewinka bo w tym starym to już się nie mieścił i było mu niewygodnie więc trzeba było zmienić a dzisiaj paczka przyszła. kupiłam taki w przedziale od 9-36 kg
Eh idę sie ogarnąć trochę bo jeszcze w piżamie latam od 7 hehe :-D

reklama
heloł poniedziałkowo !!!!!
witam nowa mamusie
jeny ale te nasze maluszk musza sie meczyc:-(:-(zdrówka dla chorowitków
u nas za oknem tez mgła brrrrr a wczoraj było tak pieknie i słoneczko swieciło i cieplutko było :tak::tak::tak::tak:
Olisiu okraglisiu 100 latek i mnóstwa zabawek na 11 miesieczniczke buziolki kochany prezesiku

Buziaki dla Oliśka, Szefa wszyystkich szefów:-D:-D
Stefanka tak, chcemy kupic mu laptopa żeby odwalił się od naszego ale jeszcze ie znalazłam odpowiedniego. W Argosie pełno jest ich.
Trzeba już wziąc się za kupowanie prezentów bo przed świętami to w sklepach pustki już są:szok:

Kal.aga zdrówka dla Twojego męża:-)

Witam urlopowo :-D:-D:-D i milej pracy dla wszystkich pracusiów :tak::tak:

Olisiu kochany wielka buzka dla Ciebie :tak::tak:

Sylwuniu z okazji Twoich imieninek duzo duzo milosci i szczescia i spelnienia tego najskrytszego marzenia

U mnie tez mgla i narazie na spacer sie nie zapowiada bo troszke kapie z tej opadajacej mgielki.

Asia zdrowka dla meza

I dla wszytkich małych chorowitkow tez :tak::tak:

Ja tez juz o prezentach mysle, czekam tylko jak sie ukaze katalog prezentow z Carrefourze i zobacze jakie ceny wystaswią i jak cos fajnego bedzie to jade. W tamtym roku doze roznice byly miedzy zwyklymi sklepami.

Co tam u Was poza tym??

Jutrzenka, mój mąż zdrowy, ale dziękuję przekażę :-):-):-);-);-);-)
My na zwolnieniu. Filip ma infekcję gardła, a ja też jakaś podziębiona.

Wszystkiego najlepszego na Prezesika małego. Żyj nam zdrowo, rośnij duży,niech Ci mama dobrze służy ;-);-);-)Cmok

Sylwia - z okazji imienin dużo zdrowia, miłości co nigdy nie gaśnie, szczęścia i wszystkiego tego, czego sama byś chciała.:-)

No Sylwia nic sie nie chwalisz......NAJLEPSZEGO!!! :-):-):tak::tak:;-)

Asia to kurujcie sie z małym, a przy okazji troszke sobie odpoczniesz od pracy...

Alex widze ,ze jesteś:-)już w domku czy jeszcze w Polsce???
witaj,witaj:-)jak tam było? jak podróż???

Czesc babeczki, wrocilam:-) Bylo super. Teraz tylko na chwile i zaraz spadam, ale zajrze pozniej i poczytam co tam napisalyscie przez te ostatnie pare tygodni.
I widze nowa mamusie- WITAMY:-)

100 latek dla Olisia, buzka!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry