reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej

spóźnione życzenia dla Sylwi i Olisia
i gorące buziole dla Marcelka

miało być dziś ciepło i słonecznie ale słońce to mogę sobie tylko na zdjęciach pooglądać paskudnie jest:baffled: a muszę iść dziś na zakupy z Kuba

monia pomyślnego zakończenia problemów

kalaga jak on sobie sam zastrzyki daje w tyłek??? :-D:-D

miłego chociaż pochmurnego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
dzien dobry
łeb mi peka ło matko kachana cisnienie do dupy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
100 LATEK DLA MOJEGO ZIECIUNIA BUZIOLKI OD TESCIÓWKI I OLIWCI ZONKI
MONIA witaj i trzymam kciuki zeby wszystko ci sie poukładało po twojej mysli ;-)

Dzień dobry!!!:-):-):-)

Miło że ktoś o mnie pamięta... :tak:;-)
Nie było mnie bo mój mąż jest chory już drugi tydz i od kiedy otwiera oczy siada przed kompem i tak do wieczora!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie miałam jak dojść... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

U nas wszystko w porządku. Julcia już zdrowa. Pogodę mamy paskudną a myślałam że na spacer pójdziemy dziś... :sorry2:;-)

spadam bo muszę dosypać ziemię do kwiatków bo sporo opadła od ostatniego przesadzenia...

Zdrówka dla chorowitków :-):-):-)
i dla małych i dużych solenizantów... :-):-):-)

a ja znów sie zaniedbałam z forum :dry: brakuje czasu na wszystko ehh :sorry2:

zdrówka dla chorowitków
sto latek dla solenizantów ;-)

edit.
czy któraś z was bierze udzial w konkursie "od śniadanka... do mieszkanka!" ??
ja właśnie spakowałam kupony i paragony na 220 zł:szok:

Ostatnia edycja:
czesc dzieczynki:-):-):-)

Bardzo dziękuję w imieniu Marcelka za buziaczki:-) Były bardzo słodziutkie:-)
Rany, następne to już roczek:szok: A jeszcze niedawno sie po brzuszku głaskałam i zastanawiałam jaki będzie:-)

paula zbierasz paragony z nan2,nan3 nan2ha nan3ha , z gerbera, bobofruta i przy słoiczkach i mleku sa kupony, dolaczasz do kuponu paragon na 50 zł i mozna wygrac mieszkanie :-p i oprocz tego mnostwo pierdołek w stylu zabawka, bon na zakupy w smyku i takie tam ;-)
ostatnio jak bralam udział z bobovity to dostałam nagrode pocieszenia - notes i łyzeczke :sorry2: hehe zawsze to cos :-D

wkleilam zdj do galerii :zawstydzona/y:

sylwia to każda z nas tak miała :-p a co planujecie na roczek? :-)

Ostatnia edycja:
Diana oczywiście, że każda z nas tak miała:-) taka refleksja mnie akurat naszła apropos zbliżających się urodzinek mojego synka:-)

Zrobimy pewni małe party ale w gronie rodzinnym:tak: Najważniejsze osoby będą:tak: No, pewnie oprócz jednej babci, która ma Marcela gdzieś:sorry2: Ale to jej strata:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry