reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Grzechotka nie, już po znajomości nic nie mam...nie....tylko lubie robic tam zakupy tak z sentymentu:tak:A kiedys jako pracownik miałam 5 zniżek w miesiącu po 40%....to byly czasy....

A mój juz wykąpany ale jeszcze się bawi...:-)

No tak teraz długi weekend.....fajnie,fajnie:tak:

oj Asia.....kurde no....to trzymaj sie....

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki dziewczyny za pomoc, nawet na odległość. O to chodzi, że nie ma innych objawów. Katar i kaszel ale żadna tragedia. Gardło tylko trochę zaczerwienione. Oddech w normie, odruchy też, nawet się uśmiecha, tylko ta temperatura wysoka, która spada tylko do 38. Dałam czopa i usnął. Zobaczymy jak będzie w nocy. Jeśli nic nie będzie skutkowało to się przejedziemy na ostry dyżur. Szpital mamy w pobliżu, chociaż tyle. Mam jednak nadzieję, że nie będzie takiej konieczności.
Wykończą mnie te choroby. Mnie też w końcu dopadło. Tylko u mnie jest odwrotnie. Temperatury brak, a wręcz spada. Hmmm... A czuję się jak koń po westernie..Pocę się, łeb pęka...O jeju...

Mam pytanie. Podajecie jeszcze swoim maluchom wit. D?
Właśnie przeczytałam, że jednym z obiawów późnego ząbkowania może być niedobór właśnie tej wit. A ja już nie podaję jej od jakiegoś czasu za namową jednej mądrej lekarki :crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: I nie wiem czy sama nie wpłynęłam na to, że Filip nie ma jeszcze zębów. Kur...ka wodna.
A im późniejsze ząbkowanie tym ponoć gorzej się przechodzi.

Mam pytanie. Podajecie jeszcze swoim maluchom wit. D?
Właśnie przeczytałam, że jednym z obiawów późnego ząbkowania może być niedobór właśnie tej wit. A ja już nie podaję jej od jakiegoś czasu za namową jednej mądrej lekarki :crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: I nie wiem czy sama nie wpłynęłam na to, że Filip nie ma jeszcze zębów. Kur...ka wodna.
A im późniejsze ząbkowanie tym ponoć gorzej się przechodzi.
Nie przejmowalabym sie tym na Twoim miejscu, poniewaz tu w Anglii nie podaje sie witD w ogole, tzn lekarze jej nie przepisuja i Olivier nigdy jej nie dostawal, a dodam ze ma 8 zebow. Takze tutaj to akurat sprawa indywidualnego rozwoju dzieci, jedne wczesniej zabkuja inne pozniej. Nie martw sie.

asiacur juz nic nei wyczytuj kochana bo zwariujesz, musisz skontaktowac sie z lekarzem, ja nie daje zadnych witamin odkąd mala ma poł roku, u nas goraczka przechodzila po czopkach- paracetamol ale ja tez madra dawałam jej te 50mg i przez dobe nie mogłam zejsc z 39 st pojechalam na pogotowie i przepisali jej 125 mg i po 20 min od podania juz goraczki nie było :dry:
poza tym przy każdym zebie u nas jest ok 37,5 no ale tego kazali mi nei zbijac niczym także ja Ci kochana nie pomogę bo na szczęscie nic na ten temat nie wiem :zawstydzona/y:

przyszłam wam powiedziec dobranoc, dorwalam super książkę, żaba śpi, P. w pracy, syf ogarnięty więc idę się "zatopić" :-) dobrej i spokojnej nocki ;-)

Asia kurde ja bym chybapojechala do szpitala juz teraz. Oby to byla trzydniowka
A wit D podaje dalej i jeszcze daje 5 kropli wit C tak sama z siebie ale tylko przez jesien i zime

reklama
Jaki ładny Kubus Jutrzenkowy w podpisie...
My też podajemy wit.D i 5 krope lwit.C

Filipku zdrówka i spokojnej nocy:tak:

A wam dziewczynki szalonej nocy....pełnej namietnosci:-):-):-):-D

Do juterka,paaaaaa:-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry