viki31
mama Damiana i Pabla:)
no to ja juz po wizycie u dentysty..a wiec okazało sie - ze pani stomatolog z zabrza
ktora leczyla zeba kanalowo kilka lat temu..nie wypełniła do konca kanału...stad ten ból bo zaczeła sie ropa zbierac, tak wiec znow czyszczenie kanałów, mam załozone na 3 tygodnie lekarstwo i pozniej znow wizyta...
dota ela ja to wam powiem ze pablo nie wysiedzi mi w kawiarni...az sie boje bo on 5 minut nie usiedzi...kurcze....najwyzej bedziecie go nosic , bujać i mu spiewac...;-):-)
i kurde ja moze tez powinnam do fryzjera pójść..hehehehe
weronika super ze mała rośnie zdrowo:-)
grzechotka dobrze ze z kubą nic poważniejszego - zdrówka dla was i wszystkich chorowitkow
ktora leczyla zeba kanalowo kilka lat temu..nie wypełniła do konca kanału...stad ten ból bo zaczeła sie ropa zbierac, tak wiec znow czyszczenie kanałów, mam załozone na 3 tygodnie lekarstwo i pozniej znow wizyta...dota ela ja to wam powiem ze pablo nie wysiedzi mi w kawiarni...az sie boje bo on 5 minut nie usiedzi...kurcze....najwyzej bedziecie go nosic , bujać i mu spiewac...;-):-)
i kurde ja moze tez powinnam do fryzjera pójść..hehehehe

weronika super ze mała rośnie zdrowo:-)
grzechotka dobrze ze z kubą nic poważniejszego - zdrówka dla was i wszystkich chorowitkow

Że też go pięty nie bolą jak tak cały czas nimi napierdziela