reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

jutrzenka tak to ja pisałam z tym konursem ;-) starałam sie rzeczy dla małej kupowac na osobny paragon, ale P. jak szedł na zakupy to nie zwracal uwagi :dry: w sumie to mam na nich wszystko :-D od podpasek, przez spozywke po chemie typu vanish :sorry2: nawet piwko tam było :sorry2: chyba nas nie wyrzucą :-p

moja mała też cuduje cos ze spaniem, zazwyczaj spała dwa razy dziennie po 30 min, a wieczorem zasypiała koło 20-20.30
a tu wczoraj 3 godz spania w dzien, wieczorem padła po 2godz walce z mama i skarpetkami o 22, dzis spi juz drugi raz i mija 2 godz :dry: pewnie wieczorem znów beda cyrki a chciałam wlosy farbować :nerd: wrr :angry:

reklama
WITAM!!!1
Ledwo żyję normalnie dziewczynki znowu dostałam @ po 15dniach muszę gin.ale jak już K pojedzie a jedzie w sobotę rano jutro wolne jupi:-D:-Di nareszcie zapupy zrobione:tak:
ELCIA my wychodzimy na podwórko jak wieje:tak:
GRZECHOTKA u mnie jest to samo a najgorzej jak idziemy do znajomych a on otwiera wszystkie szafki:zawstydzona/y:jak og wezmę to tak się drze że głowa pęka:dry::baffled:
VIKI współczucia też tak miałam ale chwała że mam już spokuj na długo:tak:
JUTRZENKA u mnie też tyle prania że poprasuję jutro tylko K a swoje kiedyś indziej:-p:-D
WERONICZKA super że u maluszka wszystko ok.:tak:
MADZIA dużo zdrówka dla was:tak:;-)
PAULA ten tekścik rewelacja:tak::-D:-D
WITAM nową koleżankę:tak:

Cześć Dziewczynki!
Czytam Was i czytam, ale sama myśli nie mogę zebrać.
Jestem wściekła na mojego męża. Zabiję go, zakopię, a później odkopię i jeszcze raz zabiję ...:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

:-D:-D melduje ze porasowane, :tak::tak::tak::tak: Wasze kopniaki mnie zmotywowaly :-D:-D

Asia lomatko a coz on zawinil ze Ty taka brutalna chcesz byc ;-), ach te chlopy, jak zasluzyl to jeszcze ode mnie go zakop ;-)

Dobra to jeszcze kwiatki wsadze w nowe duze doniczki bo w koncu ziemie kupilam :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Za całokształt. Ja nie wiem czy wszystkie chłopy takie, ale mój to jest chyba jakiś niedojrzały. Lekką ręką wszystko traktuje. Ech... Dużo by mówić. Zabiję jak nic;-):wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry