Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No Olinek artysta, ale czasami mógłby litość dla swojej matki okazać... Ale nie, bo po co;-) Jeszcze jest na tyle bezczelny, że jak coś do niego mówię stanowczym głosem to uszy zatyka Nie ma co gadać, rozpieściłam bestię i moi rodzice jeszcze dorzucili do tego swoje pięć groszy... Teraz pościągał skary, nawet nie wiem gdzie je wywalił i zakłada sobie zabawki na nogi:-) Do spania jakoś mu się nie spieszy, no tak na Tomka pewnie czeka. A propos T. to zaraz wróci z pracy i pewnie mnie od kompa niestety odpędzi :-( Dobrej i stosunkowo udanej nocy dla tych co zmierzają na białą salę ;-):-)
oj paula koniecznie do wilczat bo ja to juz na oparach lece ) alex wpadaj bo juz gotowy rosol i nawet makaron!! jutrzenka ja juz dawno podejrzewalam !! w sumie budowa domu na wsi troche kosztuje a z tego co pamietam jeszcze chcecie chlewik dobudowac ??
A z tym chlewikiem to niezly pomysl w sumie, wlasne miesko i Kubus by mial jakies zwierzatko a i jeszcze bym zarobila bo Paula by ode mnie kupila bo z pewnego zrodla
jutrzenka no wez nie zartuj ze w miescie !!! alex jeszcze nie ale jak dasz znac to zrobie !!!
oo ranyy jutro z dzieciakami ide na wyprawe do ASDA zeby zobaczyly piekarnie i rozne takie...no ale chociaz dadza mi ciastko