reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Gorące Zyczonka dla Oliwci!!!
Witam sie po całym męczącym dniu - mam nadzieje ze nocka będzie znośna, mały nie ma gorączki, bo ciągle pompuje w niego calpol, ale teraz jak śpi to ma całą głowę spoconą, okropne, ale ma tak zawsze jak jest chory.

Asia - zdrówka dla Filipa, wiem co przeżywasz bo mój Jasiek miał właśnie 2 tygodnie zdrówka, a tak to od początku jak zaczął złobek to 2 miesiące cięgle chory... i jeszcze mnie wszyscy pocieszają ze tak będzie ciągle, szczególnie w zimnym półroczu. Aż do (pocieszające ???) około 4 roku życia.:crazy:

No to chyba na razie bo będe musiała troszkę się wyspać, jutro do pracy... uuuu....

usypia bidulek. Mam nadzieję, że to minie wszystko, bo już mi szkoda tego mojego synka.

Stefanka, to jest już nasz dwie, bo ja też nie mam pojęcia co się może dziać.

Witam i dobranoc mowie od razu. Padam z nog, po 21 wrocilismy do domu bo bylismy na kolacji w Wawie w Sphinxie i zachaczylismy o Leroy Merlin i H&M i Smyka. Kupialm Kubusie koszule z kamiezlke w Hamie.
Kurde jakie ceny zabawek w smyku :szok::szok::szok::szok::szok:, gadajacy robot taki co zamierzam kupic R brata corce kosztuje w Carrefourze 104 a w smyku 200 :szok::szok::szok::szok::szok::szok:. Nie wiem skad oni te ceny biora :szok::szok::szok:. I tak na wiekszosci zanawkach jest. Ale maja wyprzedaz ciuchow i kurtki sa przecenone o 25% i inne ubranka tez.

Asia, Daszka kurde biedne te Wasze szkraby, oby ich puscily te choroska. :tak::tak::tak:

Stefanka goła na zamkniety, a tak to nudy :no::no:

I nie wiem co jeszcze.

A widze ze tu niezle pijanstwo sie szerzy :-p:-p:-p i kto tu nakreca do picia, Dotka :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:;-);-) i rozpja nasza Magdalenke.

Madzia ale tolerancyjna jestes, ja bym sie w zyciu nie zgodzila zeby moj R co tydzien gdzies w weekend wychodzil :no::no::no:. On nie chce wiec nie mam problemu ale u nas by to nie przeszlo :no::no:

Dobranoc, jutro bede wieczorem bo jedziemy z moja mama do Wawy do Carrefoura kupic malemu prezent na urodziny i gwiazdke i mojej siostry synowi jakis prezent na 11 urodziny.

A tak w temacie - co planujecie na pierwsze urodziny? Bo ja chciałam zaprosić paru znajomych, niestety nie będzie rówieśników dla Jasia :sorry2:, i zaproponować wszystkim menu takie jakie może jesć solenizant... może to głupi pomysł...:confused:
myślałam o "torcie" z placka biszkoptowego z kremem z jogutru (z żelatyną) i jakiś placek marchewkowy (jakby któaś Cioteczka miała sprawdzony przepis to fajnie, poproszę:tak:), do tego soczki, woda, kanapeczki... no nie wiem co jeszcze... no duzo balonów!

głupi pomysł?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry