reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Dzień dobry Niedzielnie!!!

Kasia dobre wieści!!! 13grudnia D ma wolne więc... Kto się pisze na spotkanie w Warszawie???

Daszka my dla rodziny szykujemy ale najbliższej bo nawet nie ma jak ludzi usadzić więc chyba na dwa dni rozłożę... :sorry2:

Krzysiuniu sto latek Kochany!!!

No i idę na zamknięty bo trochę mnie coś gryzie... :-(

Cześć!
Witam się i ja!
U nas temperatura opanowana. Może to było chwilowe, albo bolał go brzuch, bo rano zrobił taką brzydką kupę. Oby... A do lekarza i tak musimy iść.

Paula jeśli spotkanko będzie w sobotę (13 grudnia to chyba sobota:-p) to ja się piszę, oczywiście jak wszystko dopisze, czyli przede wszystkim zdrowie.
Daszka my urodziny Filipa połączymy ze świętami i też raczej sami dorośli, bo nie ma w rodzinie dzieci w jego wieku. Dopiero jedno się urodzi. A jakie menu? Świąteczne :-):-):-):tak::tak:

Wszystkie uciekają na zamknięty i nie ma z kim gadać.:-(:-(:-(

Wszystkiego naj, naj dla Krzysiaczka :-)

My mieliśmy urodzinki już wczoraj robić, ale impreza przełożona na następną sobotę :tak:
Paula super wieści:-):-):-) Dziewczynki to, które się piszą na spotkanie w Wawce 13 grudnia?? Myślałyśmy z Paulą nad tym, żeby na jakimś zamkniętym placu zabaw się spotkać i przyszła mi na myśl sala w Hula Kula. Dojazd jest dobry z każdego miejsca i wejście bez żadnych ograniczeń czasowych kosztuje 25 zł, rodzice mają wstęp gratis i spokojnie można się kawki napić :tak:Zresztą Pauli D. jeszcze nie wie, że mamy wobec niego niecny plan, żeby stał się na jeden dzień supernianią dla grudniaków ;-):-p

Elooo! Gdzie sie laski podziewaja?:-)

Oj, no to jak sie spotkadzie 13 dziewczynki, to bedziecie musialy jakiegos soka obalic, za moja Kayunie na roczek:tak: A Pauli D to na pewno bedzie uszczesliwiony (ja bym mu skonfiskowala kluczyki od auta, zeby nie prysnal;-):-D:-D)
Swoja droga fajnie, ze nam imprezka w sobote wypadnie:-)
A tak kurcze tez sie ciagle waham jak te urodzinki zrobic, bo myslalam o tym wewnetrznym placu zabaw, ale tam sie dlugo nie posiedzi i i tak trzebaby gosci do domu zabrac. No i dzieci byloby dosc malo, natomiast doroslych wiecej.... Normalna knajpa odpada, bo to imprezka dla dziecka, to co to za frajda przy stole siedziec? No a w domu tez nie mam stolu duzego zeby wszystkich posadzic, a na raty mi sie nie usmiecha robic... No i maly zgryz...
Chyba bede musiala szwedzki stol zrobic, zeby mozna bylo konsumowac gdzie popadnie i jak sie da na stojaco, czy siedzaco czy jak kto woli;-):-)... No i przede wszystkim jakos fajnie mieszkanko udekorowac.

Ach, najlepsze zyczonka dla Krzysiulka!!!:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry