reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Kasia juz znalazlam, ode mnie blisko.

A zapomnialam Wam napisac. Wczoraj bylismy w tej Mrowkolandii i Kuba nie specjalnie zdowolony. Na dywanie bawil sie tymi zabawkami co tam byly i tymi pchaczami ale w kolkach plakal, bal sie bo tam byly inne dzieci i wskakiwaly i robil sie hasal i nie chcial nawet w nich siedziec. :no::no:. Takze narazie odpuszczam, poczekam az bedzie sam chodizl moze bedzie lepiej.

alex my wlasnie z J zaplanowalismy wycieczke do Ciebie :) prosze mi przestawic atrakcje turystyczne! wiem ze jest jakies oceanarium czy cos?? no i jakis mily B&B !
jutrzenka a kiedy do mnie podjedziesz???

stefanka- tak, jest oceanarium, na BARBICAN- sa znaki drogowe na to miejsce, bo tam duzo turystow sie kreci. Co do B&B to nie wiem, bo sie nigdy nie rozgladalam, ale poszukam. A inne atrakcje..? Nie ma za wiele w Plymouth. Nie wiem, musze pomyslec.

A Ciebie widze jutrzenka szal zakupowy ogarnal... Tutaj to samo. Wszyscy juz szaleja za prezentami, w miescie ludzi jak mrowkow, hi hi....

Ostatnia edycja:
Nie tylko Jutrzenkę ten szał ogarnął ;-) Mnie też, tylko, że zamiast sobie w końcu coś kupić to non stop dla Młodego coś kupuję, a on mi się tak odwdzięcza, że spać po nocach nie chce:-p Dopiero moje maleństwo kochane usnęło i to po półgodzinnym bujaniu na rękach ;-)

reklama
Jutrzenka, ale Ty rozrzutna jestes!;-) Albo sie przyznaj ile w totka wygralas;-):-D

Kasia, a Ty juz Olisiowi kampanie prezydencka szykujesz? To sie nazywa zaradna mamusia!!!:-):-D

A my dzisiaj w Kindermotion bylismy i kurka jak na zlosc full dzieci, ale same starsze, nawet jednego pelzacza nie bylo... No ale Kaya nie narzekala, tylko taka powazna byla jak obserwowala szalejace "starszaki", ze szok...
I faktycznie troche strach zeby maluchowi rozbrykana dzieciarnia krzywdy nie zrobila, bo musze przyznac, ze wielu rodzicow nie pilnuje swoich pociech, ktore szaleja rowniez w miejscach przeznaczonych specjalnie dla maluszkow. I wstyd sie przyznac, ale normalnie chyba bym stlukla takiego czorta, ktory by mi dzidziunie uszkodzil:wściekła/y: Musielismy pilnowac, wiec jak kwoki nad Kaya siedzielismy, ale bylo warto bo jednak jej sie podobalo:tak:

Jak ja nie lubie poniedzialkow..... Mimo to niech sie tydzien wszystkim milo zacznie!:-):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry