reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Dzień dobry!!!

Jutrzenka to szaleństwo zakupowe :-) Jeju też bym poszalała... :-( Ale żeby kaska była... :dry::dry::dry: Bez niej nie ma szaleństwa.
Czemu piszesz że na złość Kuba jeszcze spał? To chyba dobrze... :-);-)
No i szkoda że się bał w placu zabaw. W weekendy to jest koszmar w takich miejscach :baffled: bo pełno dzieci a w tygodniu jest pusto:tak:

Stefanka ja Ci zamówię i wyślę te buciki nie ma sprawy :-);-)

A moja Małolata już sama chodzi po mieszkaniu :-) Oczywiście tam gdzie dywan bo po panelach się ślizga :tak:ale uparta i próbuje. Jakie to fajne...

Sto latek dla Adasia i Eryka. Szkoda że chłopców mamy nas opuściły... :-(

Paula pisze ze na zlosc bo w ubieglym tygodniu to tak dlugo nie spal :-D:-D:-D jak ja bylam w domu a dzis maly zlosliwiec sobie spal jak ja wstac musialam.

I grtki dla Juleczki spacerowiczki

dzien dobry
STO LATEK DLA CHŁOPAKÓW ERYCZKA I ADASIA
miłego dzionka
ps . jedna kolezanka z bb miała sie wczoraj do mnie odezwac i co ?????? buuuuu juz mnie nie lubisz ??????:(

Hej mamuśki, witam po weekendzie:-):-D. Ale zimno dziś:baffled::baffled::baffled:
Sto latek dla Adasia i Eryka:tak::-D

Mój mążuś kochany dalej w szpitalu:-(:-(:-(, lekarz nawet nie chce rozmawiać na temat wychodzenia:-(:no:. Ma bardzo ciężkie zapalenie płuc:szok::szok::szok:, tylko ciekawe gdzie on to złapał:dry: Dwa tygodnie murowane:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Łukasz ma piątego ząbka:tak::-D a ja przez tego ząbka jestem niewyspana:no:, bo niunio ciągle się budził i jęczał.

monia- trzymam kciuki za was żeby zgoda była i miłość
asia i daszka- zdrówka dla waszych maluszków
paula- gratulacje dla Julki - a nie mówiłam że ona pierwsza zacznie chodzić:tak:
jutrzenka- miłej pracy
no i dla wszystkich miłego dzionka:tak::tak::tak:

Kal Aga dużo zdrówka dla męża :tak::tak::tak: Oby wyszedł jak najszybciej.. :tak:
I dobrze że ząbek już jest. A próbowałaś na niespokojne noce Viburkol dać? Ja małej daję codziennie na noc i ślicznie przesypia noc a jak nie dam to koszmar. :baffled: Jęczy budzi się, wierci po całym łóżeczku... brrr...

Elcia a napisz mi co wtedy tak pilnie potrzebowałaś co mnie na gg nie było... ;-)
A teraz to nie wiem kto miał się odezwać :dry: :-D:-D:-D

Czesc dziewczyny:-)

Asiacur- wszystkiego najlepszego dla Filipka!

Kal- aga- zdrowka dla meza. Matko:szok: 2 tygodnie w szpitalu:szok:, ale sie pochorowal:no:
No i brawo dla malej spacerowiczki- Julenki :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry