reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Dzień Dobry:-):-):-)

Buziaki dla Kubusia

Ja kurde siedzę jak ten kołek i czekam na dostawę lodówki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Mieli byc miedzy 7 a 11, mają jeszcze 15 minut tylko:baffled: Marcel poszedł spac i ja tez bym się kimnęła a tu d...pa:wściekła/y::wściekła/y:

Grzechotka my na sylwestra może pojedziemy do znajomych ale jeszcze nie jestem pewna czy mi się chce:baffled:

Hej Dziewczynki :-)
Przede wszystkim ogromne buziaki dla Kubusia :-)

Jednak to moje dziecko potrafi czasami okazać akt łaski i dzisiaj do 9 spało :-) A co do nagranych jego psot to mam nagrane, ale dostaję szału jak długo się na picassę wgrywa i zawsze w końcu rezygnuję, poza tym mam też sporo filmików w telefonie i nie wiem jak je przerobić (a właściwie to nie chce mi się :zawstydzona/y:), żeby były w dobrym formacie.

I ja proszę mi tu nie świrować i wszystkie, które mogą widzimy 13 grudnia w Wawce :-)

Mówię wam miejsce do mieszkania jest piękne ale dziura nad dziurami, żadna komunikacja publiczna tu nie dociera, jak ktoś nie ma samochodu to ma wielki problem musi rowerem jechać 7 km do Rejowca, który jest troch większy takie mini miasteczko żeby dostać się do miasta:no::no::no:. To mnie najbardziej dobija w tym miejscu w którym mieszkam tak poza tym jest cisza, spokój ludzie są mili :happy:i ze względu na to lubię to miejsce:tak::tak::tak:. Na szczęście mam samochód, który jako tako jeszcze działa i wozi mnie do pracy.

Sylwia ja myślę że wszystkie dziewczyny z północy będą chętne obejrzeć całą Polskę wzdłuż :-D:-D:-D:-D:-D
A tak poważnie to wybierasz się w lutym? I czemu Zakopane? Ferie?

Jeju ja na samą myśl jechania z Julką dłużej niż dwie godziny dostaję gęsiej skórki :baffled:

Może jeszcze napiszę do Ewy... jak by miała czas tego 13...

Jedziemy na dwa tygodnie z siostrą, jej dzieciakami i z mamą:tak: Dorota jedzie żeby Kubusiowi klimat zmienic bo strasznie choruje a ja jadę powdychac swieżego powietrza:-D:-D Po tygodniu przyjeżdżają nasi panowie i na kilka dni będziemy jechac na śląsk:tak:

A dziewczyny to powinny się wybrac:tak: wkońcu ja tam będę:-p:-p:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry