Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja kurde siedzę jak ten kołek i czekam na dostawę lodówki Mieli byc miedzy 7 a 11, mają jeszcze 15 minut tylko Marcel poszedł spac i ja tez bym się kimnęła a tu d...pa
Grzechotka my na sylwestra może pojedziemy do znajomych ale jeszcze nie jestem pewna czy mi się chce
Hej Dziewczynki :-) Przede wszystkim ogromne buziaki dla Kubusia :-)
Jednak to moje dziecko potrafi czasami okazać akt łaski i dzisiaj do 9 spało :-) A co do nagranych jego psot to mam nagrane, ale dostaję szału jak długo się na picassę wgrywa i zawsze w końcu rezygnuję, poza tym mam też sporo filmików w telefonie i nie wiem jak je przerobić (a właściwie to nie chce mi się ), żeby były w dobrym formacie.
I ja proszę mi tu nie świrować i wszystkie, które mogą widzimy 13 grudnia w Wawce :-)
Mówię wam miejsce do mieszkania jest piękne ale dziura nad dziurami, żadna komunikacja publiczna tu nie dociera, jak ktoś nie ma samochodu to ma wielki problem musi rowerem jechać 7 km do Rejowca, który jest troch większy takie mini miasteczko żeby dostać się do miasta. To mnie najbardziej dobija w tym miejscu w którym mieszkam tak poza tym jest cisza, spokój ludzie są mili i ze względu na to lubię to miejsce. Na szczęście mam samochód, który jako tako jeszcze działa i wozi mnie do pracy.
Sylwia ja myślę że wszystkie dziewczyny z północy będą chętne obejrzeć całą Polskę wzdłuż
A tak poważnie to wybierasz się w lutym? I czemu Zakopane? Ferie?
Jeju ja na samą myśl jechania z Julką dłużej niż dwie godziny dostaję gęsiej skórki
Może jeszcze napiszę do Ewy... jak by miała czas tego 13...
Jedziemy na dwa tygodnie z siostrą, jej dzieciakami i z mamą Dorota jedzie żeby Kubusiowi klimat zmienic bo strasznie choruje a ja jadę powdychac swieżego powietrza Po tygodniu przyjeżdżają nasi panowie i na kilka dni będziemy jechac na śląsk
A dziewczyny to powinny się wybrac wkońcu ja tam będę