reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej Hej:-):-):-)

Asia zlokalizowałaś nas a do znajomych to już nas nie chcesz??:confused:;-)

Viki to chyba na tydzień pojechała. Też ostatnio o niej myślalam:tak: Ma smutną minkę w opisie na gg więc chyba jakieś kłopoty ma:-(

No a reszta to ja nie wiem co tak sie obija:sorry2::sorry2: Elcia, Monia, Magdalenka:confused::confused:

reklama
hej:-D:-):-D
stefanka - no Lublin jest całkiem blisko, piękne miasto:tak:
elcia- no co ty?:sorry2::dry: A jak Oliwka katarek jej przeszedł? Poprawy humoru życzę:tak::tak:
weroniczka- dobrze że Tadziowi lepiej, no i twój mąż ma dobrego pomocnika
A ja dziś znowu jadę do M. do szpitala. Mam nadzieję że już będzie wiadomo kiedy wyjdzie.:-(:-( Ale się za nim stęskniłam:szok::szok::szok::szok:
Łukaszowi wyrasta już 6 ząbek. Jak nie było to nie było a teraz gryzie mamusie. Wczoraj ugryzł mnie w ramię ała.

hejka:-)

Elcia a Ty co??? laska co to smuty...nooo;-)

Asia, Asia to teraz czekamy na zaproszenia na NK...hehe;-)

Viki miała wrócic do Łodzi w zeszły piątek....hmmm....haloooo! Viki:-)

A Moni i Madzi dajmy popracowac, tylko odezwijcie sie dziewczyny w piatek...no góra w sobote:tak::-)

A u nas dziś szaro, buro.....cholerka jak brzydko....a od soboty ponoć w całym kraju snieg:baffled::-)

WITAM WAS SERDECZNIE
a ja dzis nie poszlam do pracy:-):-):-)
elcia no co ty!!
u mnie pogoda pieknaaa jak chcecie to zrobie wam zdjecie "piekna złota polska jesien w uk" :-)

Ja też sama Asię zaprosiłam:tak:
Dzisiaj rano patrzę a niejaka Asia Cur..... zaglądała na mój profil:tak: patrzę na zdjęcia a tam biegający Filipek:-D Nie było wątpliwości kto to:-D:-D:-D Tylko jeszcze mnie koleżanka nie zaakceptowała:sorry2: czekam aż z pracy wróci a potem będzie awantura:-p:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry