reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

czesc dziewczyny-my właśnie u dziadków w odwiedzinach wiec mogę wpasć do Was i trochę poklikać.mój urwis nie chce spać siedzi u mnie na kolanach i chce się włączyć do rozmowy-wyrywa mi myszkę:-D i w klawiaturę chce pukać.my tez mamy pieska labradora wabi się Blu to suczka 3-letnia.obecnie szczenna:tak: ale jada w pywnicy więc nie mamy tego problemu.za to Blu zjada po Kubie jak ten coś upuści na podłoge kiedy je w swoim krzesełku-od kiedy wyczaił że to się blu podoba robi tak za każdym razem:tak::happy: taki dokarmiacz:-D

reklama
witam sie z wami w czwartkowy wieczór:-)
hmm mam nadz\ieje ze jeszcze mnie pamiętacie?:sorry2::sorry2:

echhh widze ze mam duzo do nadrobienia w czytaniu...wiec zaraz biore się do lektury.
a my po urlopowaniu, cięzko było wrócic do rzeczywistosci tym bardziej ze v . wciaz na kursie a ja sama z chlopcami.
nad morzem było bosko...echh no i spotkanie z dziewczynami było mile i sympatyczne ale pewnie cos o tym pisały, w kazdym bądź razie ela, dota wielki buziak dla was.

z nowosci u nas to to ze pablo juz nie robi kupy do pampersa tylko do nocnika. sika jeszcze do pampersa ale znacznie mniej a za kazdym razem jak siedzi na nocniku to robi siku i kuma juz o co chodzi bo jak zrobi to bije brawo a czasem jak wstanie i nic jeszcze nie zrobił to patrzy do środka i mowi "ni ma":-)

tak naprawde to z ta kupą okazało się wszystko jak pojechalismy nad morze bo zapomnielismy nocnika i paweł 3 dni kupy nie zrobił...i kiedy 4 dnia juz tak marudził...wpadłam na to ze moze on nie moze zrobic bo nie ma nocnika i wyobrazcie sobie ze kupilismy nocnik i kupa była w2 minuty...:tak:

tak ze moje dziecko zaczyna miec dobre nawyki, wprawdzie jeszcze nie woła ze cos tam chce ale teraz to juz bedzie z górki.

poza tym to w łodzi pada deszcz i wogole jest tak bleeee

no dobra, sciskam was wszystkie i lece poczytac co tam u was:-)

wcale nie cicho:-D wcale nie:-D byłam chwilkę ale żadnej z Was nie było.
usypiałam swojego brzdąca bo zrezygnował z poobiedniej drzemki to teraz odpadł od razu ciotka-klotka go wymęczyła:tak::szok::-D no to ja mam chwilkę żeby z Wami poklikać.

Witaj Viki z powrotem:-)
Gratki dla Pablusia, swietnie ze juz oswaja sie z nocniczkiem, zwlaszcza ze to przeciez jeszcze wczesny wiek...:tak:

Asia- a jak sie teraz juz czujesz? Troche lepiej..?

Rzeczywiscie jakos tu pusto....zajrze pozniej....:baffled:

Alex, lepiej, lepiej. Wzięłam mocniejszą nospę i tak jakby przeszło.
Ale się wpieniłam. :wściekła/y:Zepsuła mi się suszarka właśnie jak wieszałam pranie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Odpadła od sufitu.
Idę chyba spać.

Asia właśnie odkryłam, że chodziłaś do szkoły raptem 2 minuty od mojego domu ;-):-):-):-)
Kurcze jak mi się marzy jakiś spokojny wieczór, a tu d... blada, cały czas Oliś szaleje :crazy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry