reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

A ja zablokowalam ta opcje i nie wiem kto mnie oglada ale za to inni nie widza ze ich podgladam :-D:-D:-D:-D

i ja tak zrobiłam....heh:tak:;-)

Jutrzenka pozostało nam czekac az Asia przyjmie zaproszenia od dziewczyn, wtedy bedziemy ją mialy...:-D

moj bąbelek śpi i spi...co on sobie mysli? zaraz chyba go obudze...:-DMówi coś przez sen:" dam"....pewnie jedzenie mu się sni i ukochana mamusia jak daje jedzonko...:-)

reklama
Ostatnia edycja:
Cześć mamuśki.
JAk tam Wam dzień mija?? U nas nudno bo okropnie zimno, deszczowo i wietrznie więc siedzimy w domu cały czas. Wieczorem pojedziemy do mamy bo muszę pranie zrobić:tak::tak:

Dziewczyny mam pytanie? Jak myślicie może powinnam usunąć z listy grudniowych mam niektóre osoby. Jest tam kilka osób które tylko się przywitały i poprosiły o wpis. I szczerze mówiąc nawet ich nie pamiętam:baffled::baffled::baffled:

Weroniczka tak,tak dobry pomysl:tak:

Alex skąd ja to znam...juz nie wiemy gdzie kłaśc te miski naszego psiaka...jak mały je dorwie to jest szał...najpierw napycha szybko sobie buzię karmą a potem szybko zabiera sie za miskę z wodą....
A duzego macie psiaka??? pokazywalaś fotki? bo coś nie pamietam...:baffled:

A mój jeszcze śpi...:tak:

Hello!
I u nas zimno, brrr...
Weroniczka dobry pomysl, lista bedzie bardziej przejrzysta przynajmniej:tak:

Kurcze mnie jakies lenistwo ogarnelo... To wszystko przez ta pogode i siedzenie w domu...W tygodniu to nawet nie ma sie gdzie ruszyc, a jak juz jest weekend, to trzeba pranie porobic, jakies wieksze porzadki, zakupy i weekend mija z predkoscia swiatla.... No coz trzeba sie bardziej zmobilizowac i chociaz znajomych zaprosic.:tak:

Elcia zakopuj ten dolek i wracaj do Nas!

Hej!
Ale mnie brzuch boli, buuu Podbrzusze i nic nie pomaga, buuuu
Ależ Sylwio ja bardzo chcę być waszą znajomą:-) toteż dodałam do znajomych, a do innych wysłałam zaproszenia:-):-):tak::tak::tak:
Kogo nie zidentyfikowałam, przepraszam.:-)
Filip właśnie je papier. Nie mogę mu nic odebrać, bo jest ryk. Rwie wszystko, co wpadnie mu w ręce. Rozpracował nawet taką książkę z grubymi okładkami i kartkami. W strzępach jest...Ech... Czytelnik od deski do deski...

reklama
Weroniczka tak,tak dobry pomysl:tak:

Alex skąd ja to znam...juz nie wiemy gdzie kłaśc te miski naszego psiaka...jak mały je dorwie to jest szał...najpierw napycha szybko sobie buzię karmą a potem szybko zabiera sie za miskę z wodą....
A duzego macie psiaka??? pokazywalaś fotki? bo coś nie pamietam...:baffled:

A mój jeszcze śpi...:tak:

No moj jeszcze psiej karmy nie je, ale pewnie wszystko jeszcze przede mna.
Tak, mamy psa, tzn to jest w ogole pies mojego P, on go mial, jeszcze zanim sie poznalismy. Teraz ma juz 10 lat.Kundelek, sredni powiedzialabym, jesli o wielkosc chodzi. Jak znajde jakies zdiecie, to wstawie do galerii.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry