reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Eeee tam od razu nie odzywa :-p Właśnie nagrałam szaleństwa Młodego i wrzucam na Picassę, strasznie długo to trwa, a że moje dziecko nie ma zamiaru iść spać to jak się tylko filmiki załadują powrzucam je na wątku galeriowym :-)

reklama
Jestem dziś pierwsza!!!

DZIEŃ DOBRY!!!

Dla spotykających się 13.12.2008 mam wieści. Prawdopodobnie będzie z nami też Ewa z Adasiem!!! :-):tak: Agatko na Ciebie też liczymy. Ktoś jeszcze się wybiera??? :-):-):-)
Weroniczka daj Stasiowi większy młoteczek to szybciej się chłopaki obrobią :-D

Jadę dziś do gina bo tabsy mi się skończyły i zabieram sis!!! :-):-):-):-):-):-)

Hej dziewczynki:-D:-):-)
Ogromne buziaki dla Kubusia (Grzechotkowego) i Pabla na 11 miesięcy
Kasia - ale super filmiki, szkoda, że nie mam w pracy głośnika, żeby posłuchać.
asia - dzięki za przyjęcie zaproszenia na NK
viki - gratulacje dla Pabla za udane nocnikowanie, u nas dopiero dwa razy się udało.

A ja byłam wczoraj w szpitalu, jesteśmy dobrej myśli że dziś M. wypiszą:tak::tak:. Łukasz chce mnie wyeksmitować z mojego łóżka, w nocy nie dał się odłożyć do łóżeczka od razu zaczął płakać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, a w moim łóżku tak się rozpycha, że ja albo śpię na ścianie albo prawie spadam z łóżka:szok::szok::szok:. I tak to łóżko później będzie jego razem z pokojem.
Słoneczko wyszło ale super.:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Oj Aga żałuj że nie możesz posłuchać pięknego głosu Kasi :tak::tak::tak: no ona ma głos jak z bajki. A no właśnie i ja obejrzałam małego Łobuza. Kasia silny ten nasz Prezes... Z brzuszka na plecki i odwrotnie... super chłopak... Już się nie mogę doczekać jak was zobaczę :tak::tak::-):-)

Dla małych 11-nasto miesięczniaków STO LAT!!!

dzien dobry
dziekujemy za zyczenia:tak:
grzechotka - my na sylwka bedziemy w zabrzu, do konca nie wiem czy pojdziemy do znajomych czy z innymi znajomymi na bal.

jesli chodzi o spotkanie 13 grudnia to jesli chcecie...to tez przyjade:tak:

poza tym witam nowa koleżanke na forum

paula a ty co tak nic do mnie???gratki da julki za stawiane kroczki:-)
no i dla filipka

i wogole wszystkiego naj dla małego grzechotnika i wszystkich ktorym ostatnio nie składałam zyczeń

weronika oby remont skonczył się jak najszybciej - i oby z łazienki została łazienka hehehe bo przy takich pomocnikach to wiesz..róznie to bywa:rofl2::-p
no i zapomnialam co komu mialam jeszcze odpisać:dry::sorry2::baffled:

monia ciesze sie ze wszystko ok

stefanka haloooo kochana moja:rofl2:wczoraj spałam jak zabita....ale dziś jestem only for you:-p

sylwia piekny suwaczek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wiem ze bedzie wszystko ok:tak:

:zawstydzona/y:Viki Cieszę się że wróciłaś :-):-):-):-) Gratulacje dla nocniczkowego Pablusia, no i jasne ze chcemy Cię na 13-go. No to się szykuje spory zjazd... :tak::tak::-):-) suuuper...:-):-):-):-):-)

A moje dziecko właśnie siedzi na biurku przed monitorem :baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D

Hej dziewczynki.
Z tym 13 grudnia to robi się co raz bardziej możlwe że przyjadę bo wtedy moi rodzice wybierają się do mojego brata do Warszawy:tak::tak::tak: Ale nic nie obiecuję:sorry2::sorry2::sorry2:
A Tadeuszek ma się już duuuuuuuuuuuużo lepiej. Z tego co zaobserwowałam to miał anginę i to chyba nawet ropną więc co się dziwć że był taki a nie inny. Dobrze że miałam odpowiednie granulki w domu:tak::tak::tak::tak:

U mnie zaczynają się bezsenne noce:sorry2::sorry2::sorry2: Tylko niestety w godzinach kiedy w tv totalnie nic nie ma a światła zapalić nie mogę żeby poczytać bo pobudzę resztę:sorry2::sorry2:

No i dziś przeprowadzam się do rodziców na dwa dni bo Rysiu będzie burzył ścianę i będzie bardzo dużo pyłu w domu a to nie zbyt dobrze dla dzieci i dla mnie.

Witajcie Ptaszynki!!!!!:-):-):-):tak::tak::tak:

Pablus, Kubulek Wszystkego naj naj....buziaczki!:-)

Miłego radosnego dnia wszystkim....i usmiechu, duzo usmiechu!!!!:-)

8004ec7b3755c0810131388pa7.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Kurczaki czy ktoś mi powie jak mam wstawić link od picassy do sygnatury bo wklejam a otwiera się ząbkowy suwaczek :-(

Weroniczka super by było... :tak::tak::tak:

Dota ja nie wiedziałam ze dziś taki dzień ;-):-) Tobie też dobrego dnia... :tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry