reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Paula no smieszne to i dziwne....nie wiem czemu wyskakuje Ci cos innego???:baffled:;-)
Moze skasuj i umieśc jezscze raz....nie wiem może wpisz ten adres, nie wklajaj go...mam nadzieję,ze za chwile Ci sie uda....

A moze zrób odstep miedzy "zabkami " a linkiem z picasssa..

Ostatnia edycja:
Paula- ale śliczne zdjęcie Julki wstawiłaś:tak::tak::tak:
kasiamaj- dzień dobry, aleś się rozpisała:szok::szok::szok::szok::szok::szok: nasze dzieciaczki urodziły się tego samego dnia
dota- wzajemnie:-D:-D:-D
A ja mam przerwę w pracy i piję herbatkę zapraszam:tak::tak::tak:

Paula- no i się udało
kasiamaj- mi trochę zajeło zanim się wciągnęłam, a jak juz się wciągnęłam to nie ma dnia żebym nie myslała co tam sie dzieje na BB. Normalnie uzależniłam sie od BB.

tak-tylko Wy macie neta na codzień -a my tylko jak wpadniemy do zwariowanej ciotki-klotki:-D bo w naszej leśniczówce to jak na koncu świata nic nie chce działac -heheheheheh:crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: drzewa sygnał zasłaniają-BUUUUUUU
więc jak już będę pisac to z przerwami i juz całkiem sie pogubię tyle bede miała do nadrobienia w czytaniu!!!!

Oj uzależnia uzależnia... :tak::tak::tak::-D:-D:-D

Kasiamaj fajny Twój Kubuś. Taki śmieszny. Minki ma niemożliwe... :tak::-) a nadrobić będzie Ci ciężko, chba że często będziesz wpadała na odwiedzinki do cioci :-)

reklama
Paula udało sie czy nie??? bo u mnie wyskakuje cos innego....
wzięłam na próbe, wstawiłam na chwilkę jeden z naszych albumów...w podpisie wkleiłam link i było ok:tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry