reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hehehe, a mi cały czas wyskakuje strona logowania:-p Może nie udostępniłaś albumu publicznie i stąd te jazdy ;-)
Jestem happy, zwrócili mi tą kasę co mi zabrali z tytułu Carer's Allowance, jeszcze list z przeprosinami mi wysłali, że rzeczywiście niesłusznie zabrali. I co mi z tego listu skoro ponad dwa miesiące załatwiania i biegania po urzędach. Ale nie ma co marudzić i trza na zakupy jechać :-)

Może mi się uda wkleić link do Twojego albumu Paula:
Picasa Web Albums - paulinacsz

Ostatnia edycja:
reklama
Właśnie się dowiedziałam że mój mąż wychodzi ze szpitala dziś. HURA:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-). (Teraz się cieszę a pewnie za parę dni będę znów narzekać na niego)
Jak go nie było to sobie uświadomiłam , że nie jest taki najgorszy i go lubię nawet. Przynajmniej mnie nie bije i nie przepija wypłaty.;-):-D:-D:-D:-D
stefanka - miłego, miłego:tak::tak::tak:
jutrzenka- tak na koniec tygodnia robotą cię przywalili?
paula- ja dalej nie mogę u ciebie obejrzeć albumu, za to u kasi tak

Pracuj Jutrzenko,pracuj....hehe....w nagrode czeka Cię weekend:tak:;-)

A ja potrzebuje jeszcze jedenj pustej butelki.....moi chłopcy się kłocą....dałam Krzysiowi do zabawy pustą butelkę to pies mu zabrał i uciekł....no to Krzysio za nim i tez mu zabrał....i co zrobił pies?....i taką mają zabawe....:-D
A u nas dziś pięknie-słoneczko świeci:-):-):-):-)tylko chłodno...ale da się przezyc:tak:

Aga to świetna wiadomośc:)

reklama
dota- super:tak::tak::tak::tak:ja mam takiego małego psa kundla, jakby Łukasz tak się na nim rozłozył to by go chyba zadusił.

A tak za wczasu w związku z tym że przez łikend będę nieobecna z przyczyn wiadomych to składam najserdeczniejsze życzonka Madzi na jutro i Gaji - temu ślicznemu misiowi na niedzielę. Buziaki cmok cmok:-):-D:-):-D:-)
i mamusiom udanego łikendowania:tak::tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry