dobry wieczór
pryzybela, nam lekarz powiedział ze jak gorączka ustąpi to mozna z maluchem wychodzić, a wysypka nie jest przeciwwskazaniem. zdrówka dla kayi
sylwia ściepe na bilet powiadasz hehehe nie ma tak dobrze bo zaraz stafanka by chciała i alex i pryzybela i nas nie byloby stac na benzyne by do wawy dojechac;-)
stafanka a tobie co???to pewnie z tęsknoty za mną ale juz ci powiem ze to nieuleczalne dopóki nie zagoscisz w moich progach. pozniej to juz przyzwyczaisz sie do choroby i nie bedziesz zdychac
aga zdrówka dla męża, no i milych wspolnych chwil po małej rozłace.miejmy nadzieje ze juz bedzie zdrowiał
no wlasnie tak apropo zdrowia.. ja dalej szukam przyczyny swoich dolegliwosci....echh jak znajde czas to opisze wam na zamkniętym, ale do czego dąże..bylam kilka dni temu na rezonansie magnetycznym i pozanłam kobiete okolo 30-35 lat. nauczycielka w szkole podstawowej. czekała na swojego meza ktory byl akurat na rezonansie,no i tak zaczelysmy gadac i ona opowiedziala mi swoją historie sprzed roku.
zachorowała na angine, kupila w aptece leki, poszła nawet do lekarza, ale nie wzięła zwolnienia bo praca wazniejsza...wiecie jak to w szkole..dzieci mnóstwo zarazków w powietrzu itp...
niby czula sie dobrze ale pewnego dnia, miesiac po chorobie poczuła sie jakby słabiej, jakby zmęczona a nastepnego dnia nie byla w stanie wyjsc z łózka.nie ruszała rękoma, nogami..totalny paraliz....4 miesiace spedzila w szpitalu, miala przetaczane 13 razy jakies płyny(nie kumałam o co chodzi a głupio bylo mi sie pytac) w kazdym badz razie dopiero po roku odzyskała prawie wszystkie odruchy neurologiczne....
i wszystko przez niedoleczoną angine..tak ze dziewczyny nie ma co lekceważyc najmniejszego przeziębienia!!!!!!!!!!!!!!
wogole w tym szpitalu jak bylam na tym rezonansie to masakra jakaś....kiedys to mozna bylo spotkac samych staruszków a teraz to wiekszosc ludzi nie przekroczyła 30 lat...i to takie choroby ze nawet wam tu nie pisze...:-(
a ja zaraz jade na dworzec odebrac mojego "kursanta" hehe tak ze mam meza na dwie noce bo w niedziele znow wraca do gdyni.ponoc juz konkretnie sie uczy bo egzamin ma z 11 przedmiotów w tym dwa pisemne i 11 ustnych