Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

:-) U mnie był już koszmar... tak mi włosy leciały. Spróbuj może Capivit, masuj skórę głowy powinno pomóc 

. Ale to jednak dla mnie trochę za daleko, tym bardziej, że jakbym jechała to sama z Wiktorem, bo Ł wraca dopiero w sobotę koło południa ... więc szczerze mówiąc ... raczej nie da rady:-( ... a strasznie bym chciała się z Wami spotkać

a powiedz mi próbowałaś homeopatią tzn. Viburkol. Dla mnie to jest cudowny środek na nocne płacze jęczenie i łażenie po łóżeczku. Po kąpieli daję i całą noc mam spokój. Ostatnio nam wyszły dwa ząbki w ciągu trzech dni więc kilka dni aplikowałam ale na razie jest spokój więc nie daję 

to są czopki
dla mnie są suuper. Nie chcę dawać paracetamolu ani Nurofenu bo temp. nie ma a one są właśnie na bolesne ząbkowanie

niech się uczy a będzie o stopień wyżej 

koszmar.