reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hej Laseczki :-)
Wszystkiego co najlepsze dla Oliwierka :-)
Kurcze, zgaga mnie dręczy już drugi dzień i przez to mam humor spierniczony, poza tym Oliś jakoś tak nie ma zamiaru stać się grzecznym chłopczykiem, już prawie pół roku jest z niego zbój;-)
Miłego dzionka Mamuśki, lecę się delektować kawą póki Młody śpi :-p

Kasieńko :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: jaki wstyd!!!
Z okazji wczorajszych imieninek życzę Ci wszystkiego co najlepsze i żeby Oliś był Twoim grzecznym chłopczykiem... :-):-):-)

Wszystkiego naj dla Oliwierka Alex.:-):-):-)

Kasia może ta zgaga to nie tak bez powodu :tak::-):-D

Dzieki dziewczyny za pamiec ;-):-)
My nie wychodzilismy dzis nigdzie, jakos weny do wyjscia nie mialam...:sorry:. Poza ty szaro- buro jakos i nic mi sie nie chce....:baffled:

Weroniczka- przechlapane, ze tak dlugo z tym remontem.... Ale chyba nie bedziecie tak dlugo czekac...? Czy nie macie wyjscia?
Kasiamaj- no , ladna zime tam macie...:tak::-)
Kacha_wawa- zgodzilabym sie z Paula, ze to moze taka dluzsza zgaga, co?

Paula dzięki :-)
Chciałabym żeby na dłużej ta zgaga została, ale pod warunkiem, żeby była pewnym faktem uzasadniona, ale na to raczej nie liczę ;-)Wynika ona z tego, że siedzę nad tym moim ancymonem i, żeby czymś ręce zająć to jem byle co. Otwieram lodówkę i chwytam to co jest pod ręką i mam skutek takiego mieszania.

Buziole dla Oliwierka!!!!

Joanna, no wlasnie, jak mlody wychodzi z tego lozeczka, przyuwazylas??

Weroniczka, sasiad zlosliwy najwyrazniej, pewnie zazdrosci nowej lazienki i tego ze Twoj maz potrafi sam wszystko zrobic:-):tak: Kurcze faktycznie juz powoli musisz szykowac wyprawke dla malenstwa...ale to szybko leci:-)

Mamuski przyznajcie sie lepiej, ze wybieracie drewniane, solidne sanki, zebyscie mogly same tez pozjezdzac z gorki:-D
Ja z tego powodu mysle o dodatkowych drewnianych(oprocz plastikowych), ale jeszcze nie jestem pewna czy w tym czy dopiero w przyszlym roku:-D
W kazdym razie u nas zima zawsze pelna sniegu i sa swietne specjalnie wyznaczone zjazdy dla malych "saneczkarzy", takie z kostkami se sloma po bokach, zeby wypadkow nie bylo:tak:

Kasiamaj, fajnego balwanka macie:-) ! U nas tez dzieciaki ulepily pod oknem, ale snieg taki mokry i ogolne chlapowato,bo wzglednie cieplo wiec nie wyglada to az tak efektownie:-)

no tak teraz sobie czytam i mam skleroze tym bardziej ze...no właśnie
KACHA WAWA-sto latek!!!spełnienia marzeń i pociechy z maluszka:tak::-)
aha przybela-z tym bałwankiem to nieżle musiałam się nagimnastykować:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry