reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Wszystkiego najlepszego dla Oliwierka!!! No i dla Kasiek też :))):-):-)
Cześć ciotki!
Nie wiem, co pisać. Mam chyba doła :-(:-(:-(Czuję się rozbita, rozdrażniona i sama nie wiem dlaczego, bo nie mam powodu.
Filip znów gorączkuje:-(:-(:-(Ale idę jutro do pracy. Mąż z nim zostaje. Chyba mu zęby w końcu wychodzą. Filipowi już wstyd, bo jako jeden z forumowych grudniaków nie posiada zębów.
Kasiamaj - gratuluję bałwana. Nieźle koleś wygląda;-);-);-)
Sylwia - fajnie z tym usg. Czekamy zatem na foty :-)
Grzechotka, a myślałam, że tylko ja jestem taka pokrzywdzona, że późno wracam z pracy w tym tyg. No, ale ty mnie bijesz o godzinę :-)

reklama
:-(:-( Ela smutno że nie chcesz nam opowiadać o osiągnięciach Oliwki :-( przecież my się cieszymy z osiągnięć naszych maluchów... :-);-):tak: i chwal się ,chwal!!!
Jula poszła pierwszy raz 16 października :tak::tak::tak::-):-):-)
I też zasuwa po całym mieszkaniu... szogun mały...
GRATKI DLA OLIWKI!!!!

Grzechotka niezły ten Kubulek pytloszek mały... A co ma papki jeść jak już 12 ząbków w buzi jest.. :-D:-D:-D:-):-):-)

Ostatnia edycja:
He he Elcia- no to swietnie! Brawo dla Oliwci!!! :tak::-) A co to znaczy tikutikutiku..?

Kaski- wszystkiego najlepszego!

Sylwia- powodzenia na usg i potem od razu sie pochwal fasolka... :tak::-)

A my dzis wykupilismy wycieczke na okres swiateczny! Hurra!!!! Swieta odwolane w tym roku, yuppi!!:-)

Elcia głuptas jesteś, czemu się nie chwalisz? To super BRAWOOOO!!!!:-)
Asiacur nie martw się, mojemu Witkowi zęby wyszły jak miał rok i miesiąc
Co do pracy to ja teraz mam luzz bluzz ale potem mam jakiś głupi maraton bo mam dzień ,noc, wolne, dzień ,noc, wolne no a potem znowu będę was męczyć bo pracuję dopiero 18 grudnia;-)

u nas będzie chyba kolejny ząbek???-dziś po kąpieli wymacałam u Kubcia rozpulchnione dziąsełko więc chyba będzie ząbek????
Asia cur-nie martw się na pewno ząbki się pojawią ;)

Hejka

Sto latek dla Kasiek z okazji imieninek :tak::tak:

Elcia gratki dla Oliwci.

Asia mam nadzieje ze to zabki i szybko sie wszyscto uspokoi

Sylwia czekamy na wiesci

i nie wiem co tam jeszcze :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

U nas na chodzenie chyba sie narazie nie zanosi, teraz jest etap stania bez podpierniania sie, moze przed roczkiem postawi pierszego samodzielnego kroczka.

Ostatnia edycja:
elka bo w czambuł zarobisz jak sie będziesz tak zachowywała wiesz:angry:;-):-D
Brawo dla OLiwci najlepszej na świecie:-D:-D

Kuba od ostatnich niedzielnych kroków utwierdził mnie w przekonaniu że był ta jakiś tam jego kaprys i więcej juz tego nie zrobił buuuu:-D:eek:

reklama
elcia co ty za glupoty opowiadasz?? chyba pochwalic sie ze dzidzia chodzi TO WAZNE ?? i co to za fochy??
asia powiem ci ze ja tez ostatnio jestem zdolowana...moze to dlatego ze Gajutek chory a ja sama jeszcze sie nie bardzo czuje?? moze to samo u ciebie??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry