reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Sobie chciałam kulkę w łeb palnąć, ale i tak Młody mnie szybciej załatwi ;-):-p Skąd to dziecko ma tyle energii w sobie to ja nie mam zielonego pojęcia. Do tej pory się bawi i na śpiącego nie wygląda. Jeszcze co chwilę jest mamamamamama, aż uszy więdną.

oj Kaśka-wiem coś o takiej energii nasz maluch też ma jej za nadto !!!:tak: czasem można sfisiowac!:szok::szok::szok: ja też czasem wychodzę z siebie i staje obok:wściekła/y:
pocieszę Cię -może jutro bedzie lepszy dzień...???
DOBRANOC już uciekam:tak:;-)

Hej:-):-)
spóźnione życzonka dla Kasiek naszych:tak::tak:
Kacha-wawa- pocieszę cie - lepiej nie będzie, dziecko będzie miało coraz więcej energii i pomysłów, :szok::szok::szok:
stefanka- zdróweczka dla was
elcia- gratulacje dla Oliwki:tak:
no i nie wiem co miałam napisać, skleroza jedna:crazy:
Łukasz dziś zbudził mi się tylko jeden raz HURA:-) jest jedno ale spał razem ze mną a nie w swoim łóżeczku:-(
później coś jeszcze napiszę jak sobie przypomnę, miłego dzionka:-)

reklama
hej

a ja wczoraj poszłam do pracy i co dzis znów sie źle czuję całą noc kaszel mnie męczył prze okrutnie chyba znowu do lekarza trzeba iść
kurcze pogoda jest przestraszna a muszę dzis z Kuba iść na zakupy i na kontrolę a nie mam tej osłonki plastikowej na wózek niech to ...:crazy:

dzis noc nawet nawet tylko 3 razy pobudka i zasypiał szybko no i spaliśmy do 8 :szok::szok::szok::szok::-D

miłego dnia w ten przepochmurny dzień

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry