reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
witam

u nas loneczko swieci ale wiaterek jest

Ataata...trzymaam kciuki za rozmowe
Aneczka...to pewnie przez te eby..piszesz ze maly jeszcze nie ma zadnego, u mojej dopiero druga jedynka dolna wychodzi a juz niedlugo roczek bedzie miala

ja mieszkam w domku na uboczu wokol las i niedaleko park i mam spokoj..i cisze. bo ja jestem z lublina a teraz z mezem w naleczowie mieszkamy

witam

u nas slonko swieci ale jest za to tez wiaterek

Ataata...trzymam kciuki za wizyte i rozmowe, oby wszystko bylo po twojej mysli
Aneczka...bardzo mi przykro ze malych tak cierpi, moja niedlugo bedzie miala rok a dopiero przebila sie jej druga dolna dwojka....i jak zeba bylo widac a jeszcze sie nie przebil to masakra w nocy byla, caly czas sie budzila, tyle dobrego ze goraczki nie miala

dobra..mala sie obudzila i musze zmykac a przy okazji strasznie glowa mnie rozbolala bo sie na maksa wk#%$%&&am...listonosz przynius list i sie okazalo ze rachunek nie zaplacony:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hej

ja tez dzis z b ólem głowy....

ataata - również trzymam kciuki
belka - nie zamęczyłam męża...raczej siebie hahaa:-)

teraz idę poleżeć no a na 17 usg - trzymajcie kciukasy

buziam was cieplo, milego popoludnia a ja napisze wieczorkiem

a ja sobie wreszcie kupiłam materiał na bluzkę na ślub, ale nie udało mi się kuipić na spódnicę i na garnitur dla Stasiulka. Niby mnustwo tkanin ale jak przyjdzie co do czego nic ciekawego nie ma:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no i teraz czeka mnie wyprawa do mi miasta w poszukiwaniach czegoś odpowiedniego.

Viki trzymamy mocno kciukasy, zdaj relację po wizycie co i jak :)
Czyżby kolejny maly facecik?? ;-)
Jejku już mi tworzenie tego katalogu uszami wychodzi, zrobiłam sobie chwilkę przerwy, bo ile można wklepywać asortyment do programu ;-)

Jaka ladna pogoda dzis u mnie i przestalo padac :tak: Az sie chce na jakis spacer wybrac a tu w pracy trzeba sie kisic. Juz nie moge sie doczekac kiedy bedzie ten Nasz maly brzdac i bedziemy sobie na spacerki chodzic i w domku siedziec :tak:

reklama
Przechodziłam dziś koło knajpy chińskiej i tak mi zapachniało, że musiałam sobie zrobić chińszczyznę na obiad. I nie chwaląc się wyszła mi tak dobra jak jeszcze nigdy. Po raz pierwszy od czterech miesięcy zjadłam coś naprawdę ze smakiem:tak::tak::tak: I teraz tak mi dobrze w brzusio że aż maleństwo się obudziło.:-)

Do góry