reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hej:-):-)

Mój mąż właśnie przyniósł do domu jakieś pudło z napisem merry christmas i nie pozwolił do niego zaglądac:baffled::dry::baffled::wściekła/y: Ciekawosc mnie normalnie zżera:wściekła/y: ale muszę wytrzymac jeszcze 12 dni:crazy::rofl2:
Ja też dzisiaj zamówiłam dla niego całą serię rodziny soprano na dvd. Kupiliśmy niedawno kino domowe więc na pewno się ucieszy:tak:

Weroniczka ja też chętnie bym Ci oddała, tym bardziej że sama zapłaciłam za mój leżaczek 3 funcisze ale przesyłka pewnie będzie kosztowac ze sto:szok:

Dziewczyny jutro koniecznie się w aparaty wyposażcie:-D

Asia, ile nas będzie? hmmm... Ty z Fifim, Weroniczka ze Stasiem i Tadziem, Kasia z Olinkiem, Ewa z Adasiem, ja z Julą i to chyba na tyle... :dry:;-)
A stresa to chyba kazda z nas ma. :-D:-D:-D

Sylwuś aparaty będą na pewno :tak: i fotki wrzucimy :tak::tak::tak: To mąż Ci narobił hehe... Powstrzymaj się to TYLKO 12 dni

Asia ten film jest SUPER!!!

Ło, to Jula będzie miała branie jak nic... Tylko żeby chłopaki się o nią nie pobili ;-);-)
No to do zobaczenia :-):-):-)Pewnie się jeszcze odezwę jutro na bb, ale tymczasem spitalam spać. Muszę zatoki leczyć ;-);-);-)
Mam nadzieję, że ten film mu się spodoba, ale jak znam życie, to pewnie zrobi minę i powie do kolegi "Łe, już oglądałem", hehehe:-):-):-)

Ja potwierdzam, że na 1000% będę z Olinkiem moim niegrzecznym i aparat na pewno też wezmę :-) Szkoda tylko, że nie udało mi się wykurować, przyjdę z zatkanym uchem i będziecie musiały do mnie krzyczeć jak do starej babci :-p
A tak w ogóle to dzień doberek i stosunkowo udanych nocy :-p

Fajnie Wam z tym spotkankiem....:tak::tak::-) No to bawcie sie dobrze jutro i robcie zdiecia, bo to zawsze fajnie poogladac.....:tak::-)
Asia- no i bardzo dobry prezent...:tak::tak:
Kacha wawa- nie tylko Ty niedoleczona przyjedziesz, z tego co wczesniej wyczytalam, to same chorowitki sie zjezdzaja....:-D:-D
Sylwia- no ja tez bym umierala z ciekawosci :tak::-D, no ale nic trzeba czekac, w koncu jestesmy dorosli...albo mozesz powiedziec, ze Marcel otworzyl.....:-D:-D:-D

Dzień doberek!

Ale pogoda jakaś taka do kitu. Kiepsko się czuję, ale na spotkanko przyjdę, a jakże... No, już niedługo poznam co niektóre bboomowiczki i maluchy. Ale fajowo. Od razu mówię, proszę wybaczyć mi moją kiepską formę...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry