reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Paula ale oczywiście że pojadę i się spotkam z tobą często bywam u Karoliny naszej spólnej znajomej jak daleko mieszkasz od niej. Madzia jeśli o rato wirusa to ja przechodziłam go w czasie ciąży i nawet lekarz powiedział że pewnie przekazałam część przeciw ciał jej a ze ja tylko 3 razy w łaziencę byłam i tylko mnie żołądek bolał to może i Madzia nie będzie cierpieć jak Sebek bo on co kol wiek zjadł i juz sie modlił nad kibelkiem a potem się wsciekał po całym mieszkanieu skad on bierze tą energie

reklama
Czesc:-)

A ja mam dzis taki moj maly sentymentalny dzien. Rowno rok temu mialam termin na Oliwiera...:tak:tylko, ze jeszcze musialam czekac 2 tygodnie na jasnie pana....:tak::-D:-D. Jakby mi ktos rok temu powiedzial, ze urodze za 2 tygodnie, to bym nie uwierzyla, powiedzialabym, ze chyba ten ktos upadl na glowe!....:-D:-D

Bylismy w miescie troche, ale nic ciekawego nie kupilam, kilka przyborow toaletowych.

Weroniczka- nie mam niestety....:-(
Asia- no faktycznie trudna sprawa, jeszcze pomysle....
Viki- gratki dla meza!:tak:

Oooo i tak wszystkie zdezerterowaly....:baffled:

Anetka, zdrowka dla dzieciaczkow!
Grzechotka. Ty to masz stalowe nerwy...mnie by trafilo na taka "niespodzianke"...
Alex, ja tez 12 do szpitala trafilam, wiec rowniez juz mnie na wspomnienia bierze, zwlaszcza, ze lekarka mnie po rutynowej kontroli wyslala, bo cisienie mi skoczylo, wiec to z zaskoczenia bylo.... Ale ten czas zlecial...
Weroniczka, ja niestety nie pomoge, bo za daleko jestem....a szkoda, bo mamy jeszcze lezaczek ktorego kaya praktycznie nie uzywa, a do 18 kilo jest...
Asia, a ile Ty masz lat? Tez 17?:-D Zartuje oczywiscie:) Kup mu rozge po prostu:-D A na powaznie, to chyba ta plyta z muza bylaby najlepsza (tylko czy sie kupi plyte za 4dychy?) Albo jakis smieszny "lezaczek"- podstawke pod komorke, smieszna skarbonke (cos z jajem po prostu:-))

No dobra ide se...

weroniczka my swojego uzywamy bo mamy ten do 18kg
grzechotka ehh wpolczuje ale tak to jest...dobrze ze sasiad spokojny :)
viki no to super ze twoj stary taki zdolniacha! pogratuluj mu od stefanii
kal.aga ja tez mam garaz ale nigdy mi sie nie chce wstawiac samochodu :)
anetka zycze zdrowka dla calej rodzinki !
asia hehhe ja teraz to jak jedna lampke winka walne to juz zaczynam byc szalona! wiec chyba cola mi pozostaje...ale nie wydaje ci sie to zaskakujace ze mozna pic wino w czasie dnia z lekcjami?? ostrzezenie jest tylko zeby pozniej nie prowadzic auta!
alex ja mialam termina na 18 ale cos sobie wymyslilam ze urodze przed terminem i jak nic sie nie dzialo to bylam okropnie rozzalona :) hehhe fajnie sobie wspominac...
A NAJWAZNIEJSZE ZE DZIS PIATEKKKKK!!!

Stefa moja to by 2 minut nie usiedziała w leżaczku :-D:-D:-D

Viki gratulacje dla męża. Widzisz nie poszły na marne te rozstania :tak:;-):-)

Anetka ode mnie do Karoliny jest góra 20 min autem a jedzie się całyyy czas prosto aż do miasta :-)

reklama
No, wyobraź sobie Pryzybela, że nie mam :-(:-(Gdybym miała te (ach) 17lat, to może łatwiej byłoby mi wybrać prezent dla zbuntowanego nastolatka. Zdziwiło cię, że ja biorę udział w mikołajkach razem z małolatami? Bo chyba nie zrozumiałam twego żartu...
A i tak poradziłam sobie z prezentem. Kupiłam mu film na dvd "300". Fajne kino i do tego trochę hostorii. Z muzą nie chciałam ryzykować, a co do gier to jestem anty. Najłatwiej byłoby mi z książką, ale cóż, młodzież nie czytata...
Stefanka, ja też chcę uczyć w twojej szkole. U nas nie dają wina w czasie lekcji. Co ja mówię, w ogóle nie dają....

Laseczki, to już jutro się widzimy. A tak w ogóle to ile nas będzie? Ja mogę się troszkę spóźnić. Mam nadzieję, że Was poznam i w ogólę trochę stresa mam, hehehe:-):-):-):-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry