reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
He he Sylwia- usmialam sie!:-D:-D:-D:-D Zlodziejaszek o twarzy aniolka.....:-D:-D:-D
Magdalenka- no, no fajny referacik....:tak::tak::-);-)
Stefanka- mmmm, imprezki, obiadki swiateczne, nie za dobrze tam macie...?;-):-) Ty sie cieszysz, bo pewnie alko bedzie w nauczycielskim...:-D

cześć dziewczynki:-):-)
ale mrozik mamy brrr, ale słoneczko piękne
stefanka- ja marzę o tym żeby wstać o 7.20 , bo ja wstaje o 6.00:szok::szok::szok: na szczęście w lecie zrobiliśmy garaż i samochód nie zamarza:happy: i poza tym pracuję do 24 grudnia, chyba że urlop wezmę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Udanych imprezek świątecznych:tak::tak::tak:
sylwia- :-D:-):-D taki mały aniołek kto by pomyślał, dobrze się Marcelek kamufluje;-);-)
grzechotka- no to Kuba się rozkręca, fajnie że mu prezent popasował:tak::tak:
magda- ty nas nie strasz epoką lodowcową:baffled:

A Łukasz dziś wstał razem ze mną o 6 rano i bawił się pluszakami, a ja chętnie bym została z nim i też się bawiła :tak::tak::tak:

Miłego dnia:-):-D

hej

już piątek pewnie sie cieszycie .

my wczoraj zalaliśmy sąsiada jakaś uszczelka pod prysznicem poszła i facet kma zalaną łazienkę duży pokój i kuchnię dobrze że jesteśmy ubezpieczeni bo jeszcze taki wydatek przed świetami. My tez musimy rozwalać całą ściankę żeby sie dostać do rur nowe płytki trzeba kupić i położyć i najgorsze że trzeba demontować drzwi do kabiny:baffled::baffled:ale zła jestem

no więc to taka optymistyczna wiadomość na początek dnia:-D:-D

Kuba zasuwa na nóżkach po kawałeczku no mam nadzieję że jak babcia przyjedzie i dziadek na urodziny to już będzie cały pokój przechodził

sylwia wcale bym sie nie obraziła jakby miał taki talent choc jeden w rodzinie:))

miłego dnia

Heloł!
Piękny ranek, szkoda, że piątkowy, bo w poniedziałek już do pracy. Zwolnienie mi się kończy. Ale popracuję sobie ze 3 dni :-):-)
Kurcze, w ogóle mi te zatoki nie przechodzą. Łeb mnie tak napitala, jeszcze mi się uszy zatkały.
Magda, ty nas lodowcem nie strasz. Ja epokę lodowcową wolę, ale na filmie :-):-):-)
Sylwia, Marcel jest prześlicznym "złodziejaszkiem" także każdy policeman mu wybaczy;-);-);-)
Grzechotka, współczuję tej przedświątecznej nieprzewidzianej roboty.
Stefanka, tylko nie przesadź z tym winkiem w pracy, żeby złego wzorca nie dawać ;-);-)

Mam pytanko, co można kupić 16latkowi na prezent? Mamy w szkole klasowe Mikołajki, a ja nie mam bladego pojęcia co takiego niedorostkowi można kupić? Fundusze też nie za wielkie, bo ustaliliśmy góra 40zł. A, no i zastrzegł sobie, że książki to on nie chce, hehehe. Nie wiem jaką muzę lubi, bo nic mi nie chciał powiedzieć. Wymusiłał, to powiedział - każdą. Trudno się z tą młodzieżą dogadać...

reklama
Witam

przyszłam wam powiedzieć że nie będę w sobotę bo mam w domu roto wirusa wymioty i biegunka u Sebka, Madzia tylko biegunka puki co Roksana zdrowa do soboty nam nie przejdzie a tak sie napaliłam a tu jak zwykle dupa no ja to mam szczęście.

A tak poza tym to szykuje się na urodzinki Madzi kupiłam jej już picolo niech ma na pierwszy roczek cos z bąbelkami.

Później jesz cze napiszę miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry