reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hello,
Co tam ciężaróweczki i reszta?
Widze chorobowo markotne nastroje...ale co się dziwić...taka aura paskudna za oknem. Powiadacie, że zazdrościcie Pryzybeli zimy...to Wam powiem, że niedługo u nas tez tak może być...i co ciekawe własnie dzięki ociepleniu klimatu.
Rospuszczające się lodowce i duża ilośc słodkich wód spowoduje zaniknięcie prądu północnoatlantyckiego ogrzewjącego naszą część ziemi. Kiedy prąd zniknie będziemy mieć klimat podobny do kanadyjskiego bądź syberyjskiego. I podobno nastapi to stosunkowo niedługo :-) to tak ku pokrzepieniu serc...tęskniących za prawdziwą zimą.
U mnie nic ciekaweg się nie dzieje, toteż specjalnie się to nie udzielam, bo niby o czym miałabym pisać...kopletny brak weny życiowej i pisarskiej. Tak więc zaraz oddam sie w obięcia morfeusza z nadzieją na lepsze jutro ;-)
Buziaki Starcie! Trzymajcie się dzielnie i ciepło!

weroniczka daj znac co ci potrzeba to ci zorganizujemy!! powaznie !! naprawde mysle ze razem damy rade!! a remontu wspolczuje bo sama dopiero niedawno do konca posprzatalam :(
asia to z kacha sie powinnas ustawic bo ona tez lubi takie filmiki :)
sylwia widze ze zdrowo miksujesz :)
ehhh jeszcze tylko 6 dni pracy i wolneeeeeeeeee

No u mnie też jeszcze kilka dni roboty i potem wolne na kilka dni bo spóźnialskie po świętach będą włosy robiły :-p

Weroniczka i ja może jurto coś wygrzebię dla księżniczki :-)

hej hej

magda ale poleciałaś ekopesymistycznie te lodowce syberia uuuu :baffled:

stefka ja też czekam na wolne ja mam jeszcze 20 zajęcia ale juz mi sie tak nie chce zmęczona jestem tym chodzeniem do szkoły heheh

asiacur krzypopa to rów w którym jest woda lub ścieki głównie na wsi no jeżeli o to joannie chodziło a człowiek całe życie sie uczy:-D:-D

dostalismy dzis tolik super jest ma duzo funkcji ale Kubie i tak najberdziej pianinko sie podoba on uwielbia siedzieć i grać ma juz jedno pianinko i teraz na zmiane albo jednocześnie dwa grają ojojjjj klocki narazie na podłodze układa wierza z 3 klocków narazie powstała
no i zaczyna coraz wiecej chodzić i coraz większe odlegóści pokonuje tyle skręcać nie umie jeszcze hehhehe

no i co tam buziak dla wszystkich małych i duzych

grzechotka to co ja mam powiedziec jak musze wstawac teraz 7.20 codziennie bo mam auto zamarzmiete!! no i mam 30 godzin pracy przed soba !! dobrze ze juz zaczynaja sie imprezy i obiadki swiateczne w szkole :)

Ja zapomniałam Wam powiedziec, że mój syn ma już pierwszą kradzież na swoim koncie:szok::szok::rofl2: Ukradł tabletki na niestrawnosc:-D:-D:-D Skumałam się daleko po wyjsciu ze sklepu:-D

Grzechotka może jakiś Chopin Ci rośnie:tak:

Magdalenka powiało chłodem z Twojego posta:-D:-D

reklama
Sylwia :szok::szok::szok: żeby Ci kiedyś Marcela polizaje za kraty nie chcieli zabrać :-D:-D:-D:-D myślał że to może ziołowe na zgagę dla mamy. Myśli chłopak przyszłościowo :-D:-D
Jak się siostra zacznie rozpychać i mamę będą kwasy żołądkowe w przełyku paliły to Ci da tableteczkę :-D:-D:-D:-D

Magdalenka słyszałam że to nawet za 10 lat może się stać i epoka lodowcowa się u nas zrobi :szok::szok::szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry