reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

asia- może jakąś grę komputerową?:dry:

anetka - a to wam się porobiło:surprised:. Zdrówka:tak::tak:

a u mnie w pracy dziś opłatek, już czuję zapachy wigilijnego jedzonka:-p
my przyjęcia urodzinowego nie będziemy robić tylko takie małe w gronie rodzinnym , na dodatek spóźnione bo dopiero w niedziele , upiekę tort i kupiłam czapeczki urodzinowe:rolleyes2:. Ciekawe czy Łukasz będzie umiał zdmuchnąć świeczkę:dry:

reklama
anetka zdrówka wam zycze:tak:tak to jest z dzieciakami....

grzechotka to zrobilaś sąsiadowi prezent pod choinke..wyobrazam sobie jak was przeklina hehehehe no ale dobrze ze macie mieszkanie ubezpieczone, szkoda tylko ze znow czeka was robota:baffled:

sylwia no to marcel spryciarz jeden hihihih

asia - nie mam pojęcia ale sylwia dała dobry pomysł z filmem dvd:tak:ciezko kupic cokolwiek innego bo kosmetyki to tez nie wiesz czego uzywa, muza? hmm ewentualnie jakas najnowsza składanka, ksiazki nie chce a szkoda bo to zawsze jest fajna rzecz i tu mozna wybrac cos fajnego..no ale coz..taka mlodzież ..:crazy:

no i nie wiem co tam jeszcze mialam komu odpisac..:confused:

i dzieki za trzymanie kciukow, moj zdolny mąż zdał wszystkie egzaminy:tak::-)

Tak mi się teraz przypomniało. Ostatnio gadałam z moim o świętach i ja mówiłam, że nie mogę się doczekac uszek z barszczem a on, że z wszytskich świątecznych potraw najbardziej lubi opłatek:dry::dry::rofl2: Czubek jeden:-D Tak mi się przypomniało apropos spotkania opłatkowego i Kal.agi w pracy:-D

anetka to marnie mam nadzieję że szybko przejdzie to paskudna choroba
ja zaszczepiłam Kubę na rota i jak narazie nie mieliśmy problemu no więc zdrówka życze

asia no chyba jakąś płytę z filmem albo może jakąś tania grę dostaniesz na kompa

viki gratulacje dla V zdanych egzaminów :-D:-D:-D

a co do sąsiada to on okurat tam wielkich pretensji nie ma taki stary dziadek nie pieklił się bardzo. Jutro przychodzi hydraulik z ubezpieczenia i naprawi mam nadzieje ale tylko jezeli szkoda nie przekracza 1200 zł no mam nadzieje że nie przkroczy . Najgorsze jest to że sąsiadowi dalej kapie z sufitu i jemu się szkoda powiększa ale my ni nie możemy z tym zrobić nie ma jak się narazie dostać do tej rury trzeba ściankę wywalac chyba zobaczymy jutro normalnie jak nie urok to ... wiecie co:-D:-D

WITAM!!!!
MADZIA z tą zimą też słyszałam:tak::-)
GRZECHOTKA oto mi chodziło rów z wodą moja babcia tak się śmiała że szukała dziadka w krzypopie:-pfajnie że prezent się KUBUSIOWI podoba a mieszkania spółczuję....
ANETKA dużo zdrówka dla dzieciaczków:tak:
VIKI gratulacje dla męża:tak:
ASIA ja też bym kupiła film lub grę:tak:
SYLWIA a to MARCELEK mały aparat:tak::-D
AGA miłej imprezki :tak::-D
MIŁEGO DNIA!!!!
A u nas zimno.....

hej mamuśki.
Kochane jesteście z tą pomocą ale jedyne czego mi potrzeba to trochę więcej czasu. Jakieś trzy tygodnie więcej i niebyłoby tylu stresów.

A ja właśnie próbuję zjeść bułkę ale mi Tadziu nie pozwala i już pół mi zjadł łakomczuch mały.

Grzechotka współczuję remontów na święta :dry: życzę Ci żeby było szybko po wszystkim i bez dużego bałaganu :tak:

Anetka :-( szkoda że was nie będzie. Może podjedziesz do mnie po nowym roku, co? ;-)

Weroniczka widzisz jakiego masz pomocnika do jedzenia? Wesoło... :tak::-)

Asia może coś śmiesznego. Jakiś kubeczek z napisem... no młodzieży Ciężko dogodzić... :blink::dry:

Mam coś do zrobienia, paaa...

Dziewczynki mam do Was pytanko. Nie ma któraś z was do pożyczenia albo odsprzedania ( ale za niewielkie pieniądze) leżaczka dla maleństwa? Bo ten co ja mam po chłopakach i trójce dzieci mojej siostry jest już bardzo mocno zurzyty. A nie chcę wydawać dużej forsy na leżaczek bo remont łazienki mocno nasz budżet domowy skórczył:dry::dry::-(:-(

reklama
Oj Weroniczka troche późno piszesz....my oddalismy i to w zeszłym miesiącu....
Moze dziewczyny jeszcze mają...Mi po małym zostały tylko ciuszki...razem z leżaczkiem oddałam gondole, lózeczko drewniane to juz wczesniej....przynajmniej pozbylismy sie gratów...

:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry