Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a u mnie w pracy dziś opłatek, już czuję zapachy wigilijnego jedzonka
my przyjęcia urodzinowego nie będziemy robić tylko takie małe w gronie rodzinnym , na dodatek spóźnione bo dopiero w niedziele , upiekę tort i kupiłam czapeczki urodzinowe. Ciekawe czy Łukasz będzie umiał zdmuchnąć świeczkę
anetka zdrówka wam zyczetak to jest z dzieciakami....
grzechotka to zrobilaś sąsiadowi prezent pod choinke..wyobrazam sobie jak was przeklina hehehehe no ale dobrze ze macie mieszkanie ubezpieczone, szkoda tylko ze znow czeka was robota
sylwia no to marcel spryciarz jeden hihihih
asia - nie mam pojęcia ale sylwia dała dobry pomysł z filmem dvdciezko kupic cokolwiek innego bo kosmetyki to tez nie wiesz czego uzywa, muza? hmm ewentualnie jakas najnowsza składanka, ksiazki nie chce a szkoda bo to zawsze jest fajna rzecz i tu mozna wybrac cos fajnego..no ale coz..taka mlodzież ..
no i nie wiem co tam jeszcze mialam komu odpisac..
i dzieki za trzymanie kciukow, moj zdolny mąż zdał wszystkie egzaminy:-)
Tak mi się teraz przypomniało. Ostatnio gadałam z moim o świętach i ja mówiłam, że nie mogę się doczekac uszek z barszczem a on, że z wszytskich świątecznych potraw najbardziej lubi opłatek Czubek jeden Tak mi się przypomniało apropos spotkania opłatkowego i Kal.agi w pracy
anetka to marnie mam nadzieję że szybko przejdzie to paskudna choroba
ja zaszczepiłam Kubę na rota i jak narazie nie mieliśmy problemu no więc zdrówka życze
asia no chyba jakąś płytę z filmem albo może jakąś tania grę dostaniesz na kompa
viki gratulacje dla V zdanych egzaminów
a co do sąsiada to on okurat tam wielkich pretensji nie ma taki stary dziadek nie pieklił się bardzo. Jutro przychodzi hydraulik z ubezpieczenia i naprawi mam nadzieje ale tylko jezeli szkoda nie przekracza 1200 zł no mam nadzieje że nie przkroczy . Najgorsze jest to że sąsiadowi dalej kapie z sufitu i jemu się szkoda powiększa ale my ni nie możemy z tym zrobić nie ma jak się narazie dostać do tej rury trzeba ściankę wywalac chyba zobaczymy jutro normalnie jak nie urok to ... wiecie co
WITAM!!!!
MADZIA z tą zimą też słyszałam:-)
GRZECHOTKA oto mi chodziło rów z wodą moja babcia tak się śmiała że szukała dziadka w krzypopiefajnie że prezent się KUBUSIOWI podoba a mieszkania spółczuję....
ANETKA dużo zdrówka dla dzieciaczków
VIKI gratulacje dla męża
ASIA ja też bym kupiła film lub grę
SYLWIA a to MARCELEK mały aparat
AGA miłej imprezki
MIŁEGO DNIA!!!!
A u nas zimno.....
Dziewczynki mam do Was pytanko. Nie ma któraś z was do pożyczenia albo odsprzedania ( ale za niewielkie pieniądze) leżaczka dla maleństwa? Bo ten co ja mam po chłopakach i trójce dzieci mojej siostry jest już bardzo mocno zurzyty. A nie chcę wydawać dużej forsy na leżaczek bo remont łazienki mocno nasz budżet domowy skórczył:--(
Oj Weroniczka troche późno piszesz....my oddalismy i to w zeszłym miesiącu.... Moze dziewczyny jeszcze mają...Mi po małym zostały tylko ciuszki...razem z leżaczkiem oddałam gondole, lózeczko drewniane to juz wczesniej....przynajmniej pozbylismy sie gratów...