reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

weroniczka- czyżby to stres przed porodem? Nie martw się będzie dobrze. Ja przed porodem miałam tylko ubranka dla niunia do szpitala i nic więcej. Jak byłam w szpitalu to robiłam listę M. co ma kupić. Jak wychodziliśmy ze szpitala to nawet łóżeczko nie było poskręcane:szok::szok: No i nie szalej zbytnio z tym sprzątaniem, bo dzidziuś pomyśli że to już czas powitać mamusie.

reklama
WITAM!!!!
WERONICZKA trzymaj się zdążysz z wszystkiem tylko powoli:tak:i brawa dla TADZIA że umie zdmuchnąć świeczkę:tak::-D
ASIA ja daję sok z malin:tak:
GRZECHOTKA brawa dla KUBUSIA już nie długo zacznie sam biegać :tak::-D
A Ksawek przejdzie trochę i klap na tyłek:-D:-D
I pogoda u nas fajna słoneczko świeci:tak::-D
MIŁEGO DNIA!!!

dzien dobry j
ja tylko na chwile bo mam tyle roboty ze szok w sobote imprezka i w niedziele a juz sił nie mam hihih
Weroniczko szkoda mi ciebie gdybym blizej mieszkała to bym ci pomogła :) nie stresuj sie kochana i brawa dla Tadzia trzymaj sie mój idolku:)

Czesc
Mnie wczoraj strasznie glowa bolala, wiec tylko poczytalam, co napisalyscie, ale juz odpisac nie mialam sily....:baffled::dry:

Przlozylam wczoraj szczepienie malego i od razu umowilam sie na wizyte w sprawie @, wiec ide dzis i zobaczymy. Ach, szkoda gadac....pewnie i tak paracetamol dadza, nie Sylwia?.....:-D:-D:-D

Weroniczka musisz się trzymać kochana :tak:;-):-)

Asia sok z malinek to swobodnie możesz dawać :tak::tak::tak:
Godzina spotkania zostaje ta sama- 14:00!!! :tak:

Grzechotka jak mówisz że chciałabyś się spotkać to zapraszamy do stolicy!!!:-D

Kupiłam sobie dziś płaszcz. Nic specjalnego ale jest, ważne że du.. zakryta i nie będzie po nerach wiało :-D:-D:-D

Alex dokładnie:-D:-D:-D:-D Sprawdzi w internecie najpierw a potem i tak powie, że to wirus, hehehe.
Mam nadzieję, że na jakiegoś kompetentnego lekarza trafisz:-) I daj nam znac później:-)

Weroniczka nie załamuj mnie:-(:-( Myślałam sobie - Weroniczka da radę to i ja dam:dry: a tutaj klops, Weroniczka nam się załamuje:szok:;-) Ale pomyśl, że jak reszta dziewczyn zdecyduje się na kolejnego dzidziusia to Ty uż będziesz miała najgorszą robotę zrobioną:-p Bedziesz leżała a dzieci będą Ci przynosic smakołyki do łóżka:-p;-):-D:-D:-D

Ja wróciłam właśnie ze spacerku:tak: Super pogoda u nas. Słoneczko świeci, wiatru nie ma:-) Marcel poszedł na drzemkę a ja sobie odpoczywam. Ja już teraz się szybko męczę więc wyobrażam sobie co musi przechodzic Weroniczka:-(

Ps. Paula sory, że tak się czepiam ale czy mogłabyś zmniejszyc troszkę zdjęcie Julki z podpisu?? Bo jest ogrooooomniaste zanim się do końca załaduje i potem mi strona skacze:/ Pewnie nie tylko mi:-)

Ostatnia edycja:
no to sylwia odpoczywaj ile się da
paula- :-D:-D:-D
a pogoda i u mnie fajna. Jak się zbiorę na odwagę to może dziś włosy obetnę troszkę, ale zal mi ich. Ale wiem że czas na jakieś zmiany:tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry