reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ja to na pewno się spóźnie, bo mój mąż jeszcze w pracy. No i koleżanka ma wpaść do mnie ok. 13.30 po jedną rzecz. Przypomniała sobie w ostatniej chwili. Kurcze...

Paula, ty masz nos obdarty, a ja wyglądam jak basset. Nie wiem, co lepsze...

reklama
kochane mamuski
ale ja mam pecha przyjechalam do polski i mi sie zaraz komputer popsul i nie mam teraz jak siedziec z wami nawet przez ten czas co jestem w polsce, ale moze mi sie uda juz wten weekend naprawic wiec chociaz pare dni z wami poisiedze a bardzo mi brakuje pogadania z wami, teraz jestem u rodzinki wiec korzystam z okazji zeby cos napisac

pozdrawiam wszystkie dzieciaczki i mamuski

papa

Cześć!!!
Spotkanie suuuuuuuuper!!! Dziękuję laseczki za tak miłe towarzystwo i przepraszam, że musiałam wcześniej wyjść:-(:-(. Mam przynajmniej naprawioną suszarkę w łazience:-):-):-)
Wszystkie mamusie super, nie mówiąc o dzieciaczkach. Oczywiście JULA bije wszystkich na głowę. Kobitka, że hoho. Nawet do OLISIA się dobierała... Nie chcę tu siać zgorszenia, ale buzi buzi z języczkiem było ;-);-);-);-) Mój FILIP rozwył się jak tam dotarliśmy. Chyba przytłoczył go hałas. Później już było ok... PO 2h zachciało mu się spać, także w drodze powrotnej zasnął.
OLINEK jak to Prezes... Rządzi mamusią :-):-):-):-) TADZIO bardzo spokojniutki, a ADAŚ chadzał własnymi drogami :-):-):-)Szkoda, że Ewa już tu nie zagląda, bo mogłabym z nią się bliżej poznać. Mieszka niedaleko ode mnie :szok::szok::szok:

My czaiłyśmy się do siebie... Paula dobrze zauważyła, że znamy się, ale jakby nie... Szkoda, że częściej nie można się tak spotykać. Ja jestem ZA!!!
Zdjęcia wkrótce...

Ale Wam fajnie!:tak::tak::-)No to super, ze wypad sie udal!! No i potem foty koniecznie chcemy zobaczyc!:tak::-)
Kurcze, ale Wam zazdroszcze....:tak::tak::tak:

Ja, to jak to w sobote- po miescie latalam. W sumie znow wrocilam z niczym, poza paroma drobiazgami. Pogoda okropna, a ludzi tyle, jakby cos za darmo rozdawali....:tak::tak:

Asia fajnie to opisałaś:tak:;-)super z tym Waszym spotkaniem:-)
A gdzie zdjecia??? kochane my tu czekamy.....no chyba Wam klisze nie popękały...heheh.....;-):-p

Alex to w soboty po miescie latasz?....cholercia....to tak sama....no i jak??:rofl2:
Buziaczki moje panienki....paaaaaaaaa:-):-):-)

cześć dziewczynki:-D
ja dopiero teraz bo miałam bardzo ciężki dzień i wczorajszy wieczór też nie należał do udanych:no::-( ale już jest ok
super że się spotkanie udało, czekam na fotki i zazdroszczę wam jak nie wiem co choć to bardzo brzydkie uczucie:zawstydzona/y:
asia- bardzo ładnie opisałaś wasze spotkanie
weroniczko- ja leżaczka nie mam więc ci nie pomogę

a u nas dziś taka paskudna pogoda, wiało że niemało głowę by urwało. Prałam firanki na święta i jak je rozwieszałam na dworze to mi ręce prawie poodpadały taki mróz brrr:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Łukasz do tej pory ładnie mył ząbki, a wczoraj wymyślił taką zabawę ze szczoteczką, że przesuwa paluszkiem po włosach szczoteczki i się cieszy jak mu woda pryska na buzię (bo my myjemy samą wodą narazie )i nie ma mycia ząbków:errr:

reklama
hej hej

fajnie że się spotkanie udało cieszę się bardzo:-D:-D Julka jako jedyna dziewczyna tam musiała wieść prym oczywiście po mamusi kokietka i juz sie całuje a co będzie potem hehehhe tatuś będzie musiał jakiegoś groźnego psa kupić żeby kandydatów odganiać a ona i tak juz jednemu przeznaczona:-D:-D

asia tak sobie dzis pomyślałam jak byłam w tesco o tym twoim przencie jeżeli nic nie kupiłaś to wymyśliłam coś co może się spodobać 16latkowi
no więc taką tarcze z rzutkami za 40 zł możan już nawet fajna kupic oczywiście nie elktroniczna ale moim zdaniem to sie każdemu chłopakowi spaodoba.co ty na taki pomysł???

kalaga u nas tez ostatnio problem z myciem bo oin musi sam zosiek zamosiek się zrobił wyrywa mi szczoteczke ale przecież on sobie dobrze nie umyje więc włoży do buziaka pogryzie 2 sekundy i koniec

miłego sobotniego wieczorku wszystkim zycze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry