• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Miśki fajoskie:tak::tak:
No, spadam do cieplutkiego łóżeczka, bo jutro o 6 pobudka i do pracy. No i trzeba wyjść na ten mróz. Ło matko!!!
A wrócę dopiero ok. 19. Buuuu

Dobrej nocki!!!Papapa

reklama
Nie wiem ile ten 60 cm, ale reszta po 40 zł chyba na wystawia na allegro to wtedy idą po więcej. Te bliźniaki to każdy poszedł po 20 bo są o połowę mniejsze niż pozostałe. Jutro się dokładnie zorientuję i dam znać co do wielkości, ceny i terminu realizacji

Hej Kochane, przepraszam, że nic nie piszę, ale padam na pysk po prostu :-( Nie śpię po nocach przez takiego jednego małego szkraba i normalnie chyba się niedługo przekręcę!!! Skąd on ma tyle energii to ni hu, hu nie wiem :crazy: I pamiętajcie, w życiu się nie śmiejcie jak znowu w necie kiedyś będzie tekst o dziecku, które rok nie śpi ;-) Ja się śmiałam i mam za swoje :-p
Pozdrowionka od cioci Kasi i świetnie się bawiącego Olisia :-)

Witam

U mnie -23 :angry::angry::angry::angry:. Zaden samochod nam nie odpalil :angry::angry::angry::angry:.
Dopiero R sie nimi zajal i pojechalismy na czas do pracy :crazy:

Kasia :szok::szok::szok:, wspołczuje :szok::szok:. Ciekawe kiedy on sie wyszalaje :szok::szok:

Baska witaj, fajne misie :tak::tak:

I do roboty :crazy:, jutro mam wolne bo Kuba ma szczepienie, ciekawe czy damy rade go utrzymac :szok::szok::szok:

Hello
Jutrzenka - tragedia - u nas "tylko" -13 a ja zamarzłam...nie wyobrażam sobie jeszcze -10 °C
Siedzę przy herbatce i dochodzę do życia
Kasia wytrzymaj jeszcze trochę! Oliś. niedługo zechce odpocząć...może ;-):tak:
Baśka Miśki "debeściakowe"! Zdolna ta Twoja szwagierka!
Miłego dnia Kobiety!

Cześć dziewczyny. U nas też dalej trzyma mrozik ale jest tak pięknie biało za oknem ze aż chce się wyjść z domku, więc my za chwilkę uciekamy do sklepu i na spacerek.
Kasiu współczuję Ci bardzo ale wiem co przeżywasz. Jak wychodziły nam czwóreczki to nieprzespane 2 tygodnie. Alex w super nastroju a ja padałam :-). Chwila było spokoju i chyba zaczynają iść trójeczki bo od 2 nocy znów mamy jazdę. Czasem sobie leży w łóżeczku i lamentuje, a czasem to mam ochotę go już udusić ;-). bo albo na rękach - 12 kg klocek albo do 2-3 nad ranem trzeba się z nim bawić. Masakra.
Myszki moje kochane ja na razie uciekam, bo muszę pranie powiesić, bo nie chcę się Wam chwalić, no nie, ale zdążyłam już zrobić pranie, posprzątać no i najważniejsze - postukać trochę do Was:tak::tak::tak:

BUZIAKI i trzymajcie się CIEPLUTEŃSKO

hejka:-)

no co wy dziewczyny?:szok::confused: nie wiecie co to jest tapa-tapa?:confused::confused: sadza się brzdąca na brzuchu leżąc na łóżku na plecach i podnosi się biodra do góry razem z maluchem i wydaje się dzwięki jakby konik jechał. Łukasz to uwielbia i przy okazji ja mam gimnastykę. Lżejsza wersja to jest jak się sadza dziecko na kolanch i nogi się podnosi.

basia-super te misie:tak::-)
kasia- bidulo, nie iwem jak ci pomóc:no::no:
jutrzenka- trzymam kciuki za Kubusia żeby był dzielny . Jeju -23 stopnie:szok::szok::szok:

reklama
No witam z rana!

My już po szczepieniu. Następne 5-go maja :tak: Julcia oczywiście ma alergię na białe fartuchy bo jak tylko zobaczyła pielęgniarkę i panią doktor to w ryk :-D Jak jej wbiła igłę to aż się zaniosła :-( biedniusia. No i zła jestem bo mi jej nie zważyły :wściekła/y: niby po roku się już nie waży :wściekła/y: obiboki!!!:crazy:

U nas dziś -21'C aż nie ma jak oddychać!!! :szok:
A D poszedł na ryby :szok::szok::szok::szok::szok::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: szalony! Niech mi się pochoruje to jeszcze do dupy nakopię!!!!

Basia misie śliczne!:-)Będę pamiętała jak jakaś okazja będzie. Ja uwielbiam misiaki ale Julka ma tyle maskotek że nie mam gdzie upychać :-(:dry::-D

Magda rozgrzałaś się :-D:-D:-D -13 to jeszcze nie tragedia ;-)

Kasia no widzisz po co było się śmiać?:-D:-D:-D Może jakieś melisy Olisiowi zaparzaj na wyciszenie :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry