• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kal.aga :-D:-D:-D tapa-tapa chyba bym nie wpadla na to :-D:-D

Paula dzis mieliscie szczepienie?? bo chyba przegapilam, biedna Julcia, u nas zapewne bedzie taki sam ryk :no::no:, i pewnie nawet zbadac sie nie da ze nie wspomne o polozeniu go na lezance :szok::szok::szok:.

Magda i jak po herbatce, żyjesz ;-);-):-D:-D, zapraszam do mnie :-D:-D.

R do mnie dzwonil zeby zeszla w czasie pracy i go odpalila ze 2-3 razy bo moge nie pojechac bo mroz trzyma :szok::szok::szok:.

A wiecie kto sie najbardziej cieszy z tej zimy :-D:-D:-D:-D ALEX :-D:-D:-D
Wskoczyla ze stroju kapielowego i cieplej wody na sanki :-D:-D:-D i w kozuch :-D:-D:-D. Juz wczoraj o tym myslalam ze ona sie musi cieszyc zz tego popytu w Polsce po Dominikanie :-D:-D:-D:-D

reklama
witka

basia misie śliczne!!!!!!!!!!!!
paula ten twój małzonek chyba lubi zimno..brrrr..mnie by za nic w świecie nikt na ryby nie wyciągnął:-)
i buzka dla juli bidulka, oby dobrze wam dzien zleciał.

moj pablo juz zdrowieje, ale musimy odczekać 2/3 tygodnie aby go zaszczepic bo to żywa szczepionka i dziecko musi być mega zdrowe:tak:
dzis bylismy juz o 7 na badaniach krwi z damianem, no i mocz, bo cos ostatnio za czesto lata mi siku a jakis czas temu mial bakterie w moczu i nie wiem czy sie nie nawróciła...lekarz dał nam tez skierowanie na usg jamy brzusznej i pęcherza aby zobaczyc czy tam jest ok,tak wiec w czwartek idziemy na 8 rano.

jak rano jechaliśmy do laboratorium to było -18 koszmarrrrr
jak ja nie lubie zimy....

aga...w zyciu by mi do glowy nie przyszło ze tapa tapa to jazda na koniku hihihihihihi
no ale kazdy ma swoje wymyslne zabawy....
u nas jest raczej chopa chopa niż tapa tapa:-)
a do tego wierszyk: jedzie jedzie pan, pan, na koniku sam sam, jedzie jedzie chlop chlop na koniku chopa chop!!:-):rofl2::rofl2::rofl2::-)i na chopa chop skaczemy wysoko do góry hehehehe

magda..nie zamarzaj...

jutrzenka, ja na szczescie odpaliłam, ale mialam auto w garazu...chociaz mysle ze jakbym zostawila pod blokiem tez byloby ciezko tym bardziej ze to disel...

kacha hehe widze ze olis pobija wszystkich hihi zycze wiecej snu i cierpliwosci;-)

hehe no Alex na pewno zadowolona!:-D:-D:-D:-D
A jaka zahartowana :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Aga ja też tak często z Julką robię :tak::tak::-):-)

Jutrzenka to o której pierwszy raz wyskoczysz rozgrzać autko? Z takiego ciepełka w pokoiku na -20 :-D:-D:-D

Oj Viki on się nie mógł doczekać tych mrozów żeby przerębel sobie wykłuć :-D:-D a najlepsze że w niedzielę wpadł mu telefon (ten co go ma 3 tyg) do wody i całe szczęśce że akurat miał rękę w przeręblu bo (wartość-) 1500zł poszłooo byyyy.... Miał go w kieszonce i się wysunął :szok::szok::szok::szok: a dzień wcześniej myślałam co to by było jak by mu wpadł :szok::wściekła/y: jakaś czarownica ze mnie :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
hejka:-):-):-):-)

Ale przymroziło.....ho ho....:tak:

Paula ucałuj Julcie.....dobrze,ze nastepne kłucie w maju:tak::-)

Basia te misie śliczne ale zdolna kobietka:tak:
Do Magdy to nie wiem czy pisac bo dopiero dochodzi do zycia;-)to pewnie nie kumata:-p
A do siostry wysyłam buziaki:-)
No do Viki to może takie cos:-p:-p
Została Aga:-)

Trzymajta się ciepło:-)i ubierajta się:-)ciepłe gacie kupione????;-)

Korzonki mnie bolą...buuuuu
Dota zdziwiłabyś sie jaki rzeski umysł mam :-D
Buziaki dla ukłótej Juleńki!
A D. szaolony! Paula...nie chcesz mi czegos dobrego wyczarowac?
Viki - trzymaj mocno obrone przed infekcjami! Jak plecy?

A teraz kawka...może da radę!

O jakim mrozie Wy mówicie?? ;-):-p U nas przymrozki tylko w nocy :-p Kurcze Młody dziś samego siebie przeszedł, zasnął dopiero o 6, a już od godziny znowu szaleje:sorry2: Nie chce może któraś pożyczyć na kilka dni takiego małego, słodkiego Prezesika na lekcję dobrego wychowania?? ;-):-p

reklama
Kacha dawaj go do mnie!!! Julka śpi od 21 do 8 rano. Jak poczuje Prezesik taką śpiącą Królewnę to może błogo mu się zrobi :-D:-D:-D:-D

Madzia oj nie wiem czy się podejmę czarowania :-D:-D:-D Bo ja raczej czarownica niż czarodziejka :-D:-D:-D

Julka puki co humorek ma ok. ona nigdy nie miała problemów po szczepionce. Tylko raz jej nózka spuchła ale tylko to. A dziś pierwszy raz w rączkę kłuli :sorry2:

Dota nie chciałabyś wiedzieć jak korzonki bolą:no: Siedzieć niewygodnie, stać też i leżeć się nie da... brrr.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry